Bedrijventrefpunt
Image default
Banen en opleidingen

Werken als schadebehandelaar

Vacatures voor schadebehandelaar

Heb je ervaring als schadebehandelaar en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan is Rochewood de juiste keus. Want Rochewood biedt volop kansen voor schadebehandelaars die in zichzelf willen investeren. Als schadebehandelaar bij Rochewood word je gedetacheerd bij een van onze gerenommeerde opdrachtgevers, waar je ruimte krijgt om nieuwe vaardigheden aan te leren, je kennisniveau te verhogen en een schat aan ervaring op te doen. Zo groei je als individu en als professional en werk je stap voor stap aan je loopbaan. Klinkt dat goed? Kijk dan snel naar de vacatures voor schadebehandelaar op de website.

Klaar voor de Rochewood aanpak?

Uiteraard stellen onze opdrachtgevers hoge eisen aan gedetacheerde schadebehandelaars. Dat maakt een eerste opdracht best wel spannend, maar je zult snel merken dat je er niet alleen voor staat: het Rochewood-team staat achter je met coaching, concreet advies en een opleidingsbudget. Zo sta je er bij Rochewood nooit alleen voor, alles is erop gericht om jou op een nóg hoger niveau te laten functioneren. Jouw persoonlijke groei is immers óók in het belang van Rochewood. Rochewood biedt een prettige werkomgeving waarin mensen oprecht geïnteresseerd zijn in jouw welzijn en voortgang. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het beste uit jezelf halen. Ben jij klaar voor de aanpak van Rochewood? Neem dan contact op met Rochewood over een van de vacatures voor schadebehandelaar. Overigens, heeft Rochewood ook regelmatig vacatures voor andere functies in de verzekeringsbranche, zoals vacatures voor casemanager of vacatures voor verzekeringsadviseur.

Vacatures voor schadebehandelaars met ambitie

Natuurlijk zijn de opleidingen die je hebt gevolgd en afgerond van belang als je solliciteert bij Rochewood, net als relevante ervaring en behaalde wft-certificaten. Maar het belangrijkste waarop wordt gelet bij je sollicitatie, is je ambitie: ben je bereid om het beste uit jezelf halen, ook als je daarvoor hard moet werken? Natuurlijk kan de boog niet altijd gespannen zijn en is er bij Rochewood ruimte voor gezelligheid. Zo organiseert Rochewood eens in de zoveel maanden een event waar je kunt bijpraten met je collega’s en ervaringen kunt uitwisselen. Want werk moet ook plezierig zijn. Geïnteresseerd? Reageer op een van de vacatures voor schadebehandelaar of schrijf een open sollicitatie.