Bedrijventrefpunt
Image default
Banen en opleidingen

Outplacement in Deventer geeft je en handvat

Ben je ook toe aan het maken van een carrière switch? Dan ben je bij het radicale outplacement in Deventer aan het juiste adres. Er wordt hier namelijk met je mee gekeken naar de mogelijkheden die ervoor jou zijn en waar jij gelukkig van zal gaan worden. Misschien heb je wel de ambitie om een stapje hoger op de ladder te komen bij je huidige werkgever of heb je het idee dat je helemaal niet meer op de goede plek zit en een functie doet waar je geen voldoening uithaalt. Het hebben van een waardevolle baan is niet zomaar te krijgen. Je moet daarbij eerst op zoek gaan naar hetgeen waar je zelf veel waarde aan hecht. Het werkt niet direct zo dat je een baan zoekt en die naar jouw hand zet. Kijk eerst naar je eigen waarde, door bijvoorbeeld een gesprek aan te gaan bij outplacement in Deventer, en kijk dan pas naar een baan die daar goed bij aansluit. 

Beslissingen nemen

Helaas wordt er vaak andersom een beslissing genomen en zitten mensen uiteindelijk helemaal niet meer goed op hun plek bij hun huidige werkgever. Misschien ben je wel net je baan verloren en ben je op zoek naar een manier om erachter te komen waar je nou wel echt gelukkig van wordt en welke verandering je daarvoor moet gaan doormaken. Wellicht ambieer je een hele andere branche in het werkveld of wil je niet meer achter een bureau zitten, maar juist aan de slag gaan met je handen. 

Coaches

Bij outplacement in Deventer wordt alles in een klap duidelijk. Door het voeren van gesprekken met ervaren coaches komt er op een gegeven moment een duidelijk beeld aan het licht waar jij je geluk kan gaan vinden. Het vervolg daarop is dat je stappen moet gaan ondernemen om ervoor te zorgen dat deze dromen en ambities ook werkelijkheid kunnen worden.