Bedrijventrefpunt
Image default
Banen en opleidingen

Bureau secretaresse

Bureau secretaresse

Je komt terecht in een multidisciplinair bureau dat een passie heeft voor alles rond BIM en complexe infrastructuurwerken. Zij dragen bij aan de digitale transformatie door gebruik te maken van de meest geavanceerde digitale toepassingen. Je kan een open bedrijfscultuur verwachten met hands-on begeleiding van een Senior collega.

Voor jouw functie als BIM Coördinator bieden zij een uitdagend loon, gebaseerd op jouw ervaring en vaardigheden. Dit aangevuld met verscheidene opleidingen en groei binnen de digitale wereld!

Jouw verantwoordelijkheden

Toets de nieuwste BIM-technologie op prestigieuze bouwprojecten!

Als BIM Coördinator sta je in voor voor de structurering en het organiseren van BIM processen in projecten. Daarnaast coördineer, analyseer en visualiseer je 3D modellen van prestigieuze modellen zoals autowegen, bruggen, tunnels en complexe gebouwen.

In jouw rol als BIM coördinator pas je de nieuwste digitale technologieën toe en worden opleidingen op maat voorzien!

Jouw profiel

De BIM Coördinator die we zoeken heeft ambitie om nieuwe kennis op te doen, kan zeer vlot communiceren, is oplossingsgericht en is in het bezit van:

  • een bachelor bouwkunde
  • aantoonbare ervaring in 3D/BIM software producten en Systems Engineering
  • ruime kennis van de BIM dimensies
  • je spreekt vloeiend Nederlands en kan je vlot uitdrukken in het Engels

Ons aanbod

Vanuit onze marktkennis begeleiden wij jou naar een job die bij je past, waardoor je jouw expertise kan verruimen en benutten. We gaan in gesprek om een passend salaris af te stemmen. Rekening houdend met jouw ervaring, opleidingen en functie komen we steeds tot een competitief loonpakket waar jij je goed bij voelt.

https://www.vindazo.be/vacatures/bureau-secretaresse.html