Bedrijventrefpunt
Image default
Zorg

ehealth en de zorghonger voor morgen

Wat is precies eHealth?

Technologie staat alles behalve stil en dat geldt net zo hard als het gaat om technologie & innovatie in de zorg. Niet voor niets dat er ook een jaarlijkse beurs wordt georganiseerd voor zorgverleveners, professionals en de makers van nieuwe zorg technologie. Zij komen samen op het jaarlijkse e-healthweek. Maar wat is ehealth nu precies?

Kortgezegd staat ehealth ( of e-health) in de zorg synoniem voor het toepassen van digitale (hulp)middelen in de zorg. Dit kan van alles zijn uiteraard, want het is een breed begrip. Echter is de meest geschikte benadering dat het middelen zijn die direct van invloed zijn op de verbetering van geluk en gezondheid voor de patiënt. Goede voorbeelden zijn zelfhulpmiddelen zijn die de dagelijks activiteiten een stuk draaglijk maken. Een goed voorbeeld is videobellen of zelfhulp systemen via de mobiel of tablet die eenvoudig te gebruiken zijn on demand. Een goede 1e stap in het digitaliseren van zorg om processen te vergemakkelijken en druk te ontlasten.

Voorbeelden van e-health hulpmiddelen en communicatie hulpmiddelen in de zorg

Je kunt het zo gek niet bedenken, of iemand heeft er een vernuftig en innovatieve oplossing voor bedacht. Van een knuffelrobot tot een grijparm en zelfs kleine gps-trackers. Ehealth is booming en een groeiende markt binnen de zorg. Gelukkig ook maar want dankzij slimme technologieën kunnen we ons leven een stuk simpeler maken.

Het bedrijf dat zich ook inzet voor innovatief communiceren in de zorg is Vcare! Vcare is van een telefonie organisatie gespecialiseerd in bereikbaarheid hoe jij het wilt. Vooral bedoelt dus voor zakelijke gebruikers en bedrijven. Vcare is inmiddels uitgegroeid tot een specialist in communicatie oplossingen voor de zorg sector. Het bezit twee ISO certificaten ( ISO 27001 en NEN7510 ) en daarmee zijn ze één van de weinige communicatie aanbieders die voldoen aan de stricte eisen voor de zorg. Denk vooral aan zaken als privacy, veiligheid en betrouwbaarheid. Wat kan Vcare zoal voor organisaties bieden?

Communicatie oplossingen voor zorg én MKB

Voor de zorg van morgen biedt Vcare één geïntegreerd communicatie platform genaamd Vcare Connect. Vanuit hier kunnen onze gebruikers diverse handige applicaties gebruiken die het werk makkelijk maken, zodat er meer tijd overblijft voor wat écht belangrijk is namelijk Zorg! Onze gebruikers zijn te vinden in;

  • ANW zorg
  • Dagzorg
  • Langdurige zorg instellingen
  • Zorggroepen
  • Zakelijk en MKB

Op onze website omschrijven we de vele voordelen van onze professionele communicatie oplossingen in de zorg, afgestemd per doelgroep en gebruik. Ook lichten we ons eigen veilige persoonlijk informatie management (PIM) dashboard toe. Vanuit PIM kunnen onze gebruikers eenvoudig onze applicaties beheren. Ben je werkzaam een organisatie waarbij telefonie en bereikbaarheid cruciaal zijn de bedrijfsvoering? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs voor een kennismakingsgesprek.

http://www.youtube.com/watch?v=ObxGXTpn1Xs

Mobile healthcare beurs 2019 | Vcare is erbij

Tijdens de Mobile healthcare beurs staat de patiënt/cliënt/gebruik van zorg centraal. Het geeft een podium aan organisaties die graag willen vertellen over nieuwe innovaties oplossingen om zorg beter te maken en hun visie op de zorg van morgen. Ook Vcare zal aanwezig zijn waar wij wat meer zullen vertellen over #Zorghonger ->dit is onze verwoording van de groeiende vraag naar directe goede zorg. Benieuwd hoe we daar mee omgaan en wat onze visie hier op is? Kom naar de Mobile healthcare beurs op 7 november n Utrecht.

https://www.vcareconnect.nl