Bedrijventrefpunt
Image default
Zorg

Wat zijn de beste Orthopedische Steunzolen?

Dit zijn de beste orthopedische inlegzolen op de markt, volgens podologen

Een beetje extra demping nodig? Deze kant-en-klare orthesen inlegzolen zullen je voeten comfortabel houden en ondersteunen.

Het is een goed idee om ondersteuning van de voetboog te overwegen bij het kopen van een nieuw paar schoenen, maar soms heb je een beetje extra demping nodig, vooral als je last hebt van voetpijn. Ter redding: orthopedische inlegzolen, die in minder dan comfortabele schoenen kunnen worden geschoven voor extra steun. Op maat ontworpen orthese inlegzolen geven je een perfecte pasvorm, maar ze kunnen prijzig zijn. Om die reden bevelen veel podotherapeuten aan om eerst de inlegzolen uit te proberen. “Een over-the-counter-apparaat wordt soms gebruikt als een test voorafgaand aan het gebruik van een inlegzool, vergelijkbaar met het gebruik van lezers voordat een brillenglazen worden gekocht,”.

Gelukkig zijn de nieuwste standaard inlegzolen verkrijgbaar in verschillende lengtes en stijlen, dus het is gemakkelijker dan ooit om de perfecte inlegzool voor je voeten te vinden. “Het voordeel van in de handel verkrijgbare inlegzolen is dat ze de mogelijkheid bieden om een ​​schoen te nemen die niet helemaal klopt en die meer op maat gemaakt is”, legt Howard Osterman, DPM, een podotherapeut gevestigd in de regio Washington, D.C. uit. “Veel kant-en-klare inlegzolen zijn nu full-length om verwisselbare voeringen in schoenen te vervangen, evenals kortere versies die kunnen worden gedragen in ballerina’s en lagere profielschoenen.”

We vroegen podotherapeuten om de orthetische inlegzolen die ze aanbevelen aan cliënten die op zoek zijn naar confectiekleding te delen. Lees verder voor hun meest populaire keuzes.

 

1 Redi-Thotics Flex-orthetische inlegzolen

“Redi-Thotics heeft een atletische lijn, maar niet iedereen kan sportschoenen dragen om te werken of sociale functies.Zo hebben ze dus ook een lijn OTC-orthesen voor kleding om pijn te verzachten, zelfs bij het dragen van herenschoenen of hoge damessokken voor dames Redi-Thotics KIDS orthesen zijn een prachtige oplossing voor kinderen waarvan de voeten voortdurend uit aangepaste orthesen groeien. “

 

2 Powerstep originele orthopedische inlegzolen met volledige lengte

“Het naast-beste ding naast aangepaste steunzolen.Ze hebben een grote ondersteuning van de voetboog en bieden een grote schokabsorptie.Daarnaast zijn ze uiterst comfortabel.”

 

3 SuperFeet CARBON inlegzolen met volledige lengte

“Hoewel er vandaag veel uitstekende keuzes op de markt zijn voor in de handel verkrijgbare inlegzolen, is mijn favoriet SuperFeet. De verscheidenheid aan opties is de afgelopen jaren enorm toegenomen en ze zijn zowel ondersteunend als aanpasbaar. is van het grootste belang om de beste pasvorm te bieden, en de plastic omhulsels kunnen worden verdund en versmald zonder al te veel steun op te offeren.”

 

4 SOLE signature EV Ultra-voetbedden

“Ik heb deze zelf gedragen en vind ze duurzaam en comfortabel, ze komen in een breed scala van stijlen op basis van geslacht, activiteit, mate van demping, en ondersteuning van de middenvoet, evenals factoren zoals anti-geur, latexvrij en veganistisch Voor mijn patiënten die maten hebben die moeilijk te vinden zijn in de winkels, bieden ze een breed scala aan maten! “