Bedrijventrefpunt
Image default
Zorg

Zorg administratie eenvoudig regelen met de software van Edevop online

Als zorgverlener wil je goede zorg geven aan je cliënten. Je administratie bijhouden hoort hier ook bij. Met de epd software van Edevop kun je de meest noodzakelijke administratieve taken eenvoudig en snel regelen. Hierdoor houd je meer tijd over voor je cliënten. Wat voor meer werkplezier zorgt. Wil je een eigen praktijk starten of heb je al een eigen praktijk? Met het softwarepakket van Edevop online kun je je administratie perfect op orde houden.

In dit softwarepakket vind je onder meer de volgende functionaliteiten:

–        Een EPD (elektronisch patiëntendossier) formulier.

–        Een overzichtelijke agenda.

–        Mogelijkheid om facturen op te maken en verzenden.

–        Declareren via VECOZO aan zorgverzekeraars.

–        Ervaringen meten van patienten via de koppeling met QDNA/Mediquest/Qualiview.

–        Berichten verzenden via de koppeling met Zorgmail.  

Als logopedist behandel je mensen met communicatieproblemen. Voor logopedisten is de software logopedie van Edevop geschikt voor het regelen van de administratie. Deze software is ook te gebruiken voor fysiotherapeuten, oefentherapeuten en ergotherapeuten.

Waarom Edevop?

Door het handig samengestelde EPD formulier kun je eenvoudig je administratie van je cliënten regelen. Doordat Edevop een webbased softwarepakket is, kun je altijd en overal inloggen. Om de veiligheid van je cliënten gegevens te waarborgen is er voor gekozen om Edevop te bouwen op een platform dat gecertificeerd is volgens de ISO27001 en de NEN7510 normering. Ook kun je Edevop gebruiken als je nog geen contract hebt gesloten met zorgverzekeraars. Met de software kun je een factuur zelf opmaken en naar je client versturen. Daarnaast is het softwarepakket aantrekkelijk geprijsd. Al voor € 35,- (exclusief BTW) per maand kun je alle functionaliteiten van Edevop gebruiken.

Heb je nog een vraag over Edevop? Je kunt op de website van Edevop kijken bij de veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je bellen naar de helpdesk op telefoonummer: 085 773 1474 of mailen naar info@edevop.nl.  

https://www.edevop.nl/