Bedrijventrefpunt
Image default
Onderwijs

Geweldige Sales Training

Een sales training met een hoge ROI!

Als ondernemer zijnde wilt u natuurlijk dat uw accountmanagers nieuwe klanten werven. Het is ook belangrijk voor je sales mensen om effectief te verkopen en een goede klantenband te creëren. U wilt dat deze klanten lovend spreken over uw diensten of producten en dat ze referenten leveren die ook zaken met u willen doen.

Dit is niet altijd makkelijk, binnen mijn bedrijf had ik een aantal sales mensen die hun doelen niet bereikten. Ik maakte geen winst op deze medewerkers. Natuurlijk moeten sales medewerkers klanten binnenhalen wat geld oplevert. Op een begeven moment ben ik dus in aanraking gekomen met een geweldige sales training. 

Een geweldige sales training!

De sales training werd aangeboden door Excellent Commerciele Trainingen! We hebben het traject intern gevolgd als Incompany training. Na 2 maanden zag ik een stijgende lijn in de omzet. Met behulp van een aantal sales technieken leerden we welke stappen belangrijk waren in een salesproces. Het volgen van een sales proces maakte het dagelijkse werk van iedereen makkelijker en liet zien welke delen van het proces onderhevig aan verbetering waren. 

Als u uw sales ook wil professionaliseren dan raad ik het u aan om de bovenstaande sales training te gaan volgen hier wordt u ontzettend veel geleerd!

https://www.excellenttrainers.nl/verkooptraining/sales-training/