Bedrijventrefpunt
Image default
Onderwijs

Schakel een examenbureau in voor het afnemen van de examens

Indien u op zoek bent naar een examenbureau dat u kan helpen met het afnemen van examens en ook de mogelijkheid biedt om digitaal te toetsen, is het verstandig om contact op te nemen met Eureka Examens. Zij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van gehele afnametrajecten van examens. Dit doen zij op landelijke schaal, zowel digitaal als op locatie. De deskundige medewerkers beschikken over gedegen kennis en zijn klantvriendelijk ingesteld. Ze zijn betrokken bij hun afnemers en zorgen ervoor dat alles goed verloopt. Wenst u ondersteuning bij het afnemen van examens? Lees dan snel wat deze organisatie voor u kan betekenen!

Het traject wordt van begin tot eind verzorgd

Eureka Examens verzorgt het volledige examentraject van A tot Z. Tot haar taken behoort onder andere de examinering voor mbo-onderwijsinstellingen. Van het regelen van de juiste facilitaire voorzieningen tot het vinden van betrouwbare surveillanten; alles wordt voor uw opleiding geregeld. hierdoor kunt u zich meer focussen op uw dagelijkse werkzaamheden.

Digitaal toetsen afleggen verloopt snel en veilig

Het digitaal toetsen is een nieuwe methode bij het afnemen van examens. Dit examenbureau beschikt over een veilige en betrouwbare examensoftware waarmee u de examens kunt afnemen. Op deze software kunt u open vragen, meerkeuzevragen, hotspotvragen, sorteervragen en cases afnemen. Elk type vraag is in principe mogelijk. U kunt het examen geheel naar eigen inzichten samenstellen. Digitaal toetsen is niet alleen erg efficiënt werken, maar ook nog eens heel veilig!

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u er interesse in om de toetsen af te laten nemen door dit examenbureau? Dat is een uitstekende keuze; want u kiest voor tijdsbesparing én efficiëntie. De medewerkers van het bedrijf vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden voor uw opleiding. Indien gewenst kunt u een digitale brochure aanvragen op hun website, zodat u al meer inzicht krijgt in het digitaal toetsen. Heeft u verder nog behoefte aan advies? Neem dan contact op met deze organisatie.