Bedrijventrefpunt
Image default
Groothandel

Puschkin wodka

Sterke drank met een bijzondere smaak

Puschkin is een wodka afkomstig uit Berlijn. Tijdens de Oktoberrevolutie vluchtten veel Russische families naar Duitsland, waardoor ook dit wodkarecept uit de tsarentijd in Berlijn terecht kwam. Puschkin wordt sinds 1929 volgens onveranderd recept gedistilleerd. Puschkin wordt drie maal gedestilleerd en vervolgens een aantal malen gefilterd. Tijdens het filteren worden de onzuiverheden uit de wodka gehaald. Puschkin staat er om bekend dat de laatste filtratie plaats vind door middel van ijsfiltratie. Ijsfiltratie is het proces waarbij de wodka tot een dermate lage temperatuur wordt gebracht dat de onzuiverheden vast vriezen aan de ketelwand. Dit zorgt ervoor dat er uiteindelijk een schoon destillaat overblijft die aangemengd wordt met water.

Puschkin Red

Na het succes van de traditionele Puschkin en de interessante geschiedenis werd de eerste flavoured wodka puschkin  Red geproduceerd. Puschkin Red is de grondlegger van de hedendaagse flavoured wodka’s geworden.

Na de productie van puschkin Red

Na de productie van Puschkin Red dat op basis van bloedsinaasappels wordt gemaakt en Puschkin Black dat op basis van bramen wordt gemaakt werd in 1998 ook Puschkin Timewarp geïntroduceerd. Deze goudgele wodkamix met cafeïne en taurine is de laatste toevoeging van de serie Puschkin wodka’s.

Puschkin black

Puschkin black is de wodka mix met de smaak van zwarte bessen en Siberische steppewortel. Dit zorgt voor een korte en fruitige afdronk. Het heeft milde geur van zwarte bessen. Puschkin black is uitstekend te mixen. Gebruik hiervoor 7 up. Met het is ook heerlijk om puur van te genieten. Pusckin black is al jarenlang de nummer 1 black wodka van Nederland.

Pusckin whipped cream is de wodka mix met de smaak van zelfgemaakte slagroom. Dit zorgt voor korte, zachte zoete afdronk. Het heeft de geur van zacht en romig en de slagroom komt sterk terug in de smaak. Pusckin whipped cream is uitstekend te mixen. Gebruik hiervoor zoete likeuren of lichte fruitsappen. Ook puur is het uitstekend te drinken door zachte smaak.

https://www.horecagoedkoop.nl/