Bedrijventrefpunt

Bestel uw originele geschenkdoos of verpakkingsmateriaal bij deze specialist

Het is voor bedrijven vaak lastig om een unieke geschenkdoos of verpakkingsmateriaal te vinden dat aan alle eisen voldoet. Wat dat betreft bent u bij VerpakkingShop.nl echter wel aan het juiste adres. Profiteer van de uitstekende voorwaarden en voordelige prijzen van het aanbod en draag tegelijkertijd uw steentje bij aan het milieu. De verpakkingen van deze webshop zijn namelijk allemaal biologisch afbreekbaar, waardoor de belasting voor de natuur tot een minimum beperkt wordt. Klinkt goed, toch?

Biologisch afbreekbare verpakkingen

Er is in de afgelopen jaren in Nederland en de rest van de wereld steeds meer aandacht gekomen voor de negatieve gevolgen van wegwerpproducten. Dingen zoals een geschenkdoos of verpakkingsmateriaal vallen onder deze categorie. Om er toch voor te zorgen dat ondernemers deze verantwoord kunnen gebruiken, biedt VerpakkingShop.nl een duurzaam alternatief. De duurzame verpakkingen in de webshop zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar materiaal, dat een minimaal negatief effect heeft op het milieu. Zo kunt u uw producten met een gerust hart verpakken.

Plaats uw bestelling via hun webshop

Naast het feit dat de producten van VerpakkingShop.nl voordelig en duurzaam zijn, is het ook nog eens heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen. Volg gewoon de volgende stappen:

  1. Plaats de geschenkdoos of het verpakkingsmateriaal naar keuze in uw winkelmandje.
  2. Selecteer de afmetingen en hoeveel producten u wenst te ontvangen.
  3. Vul uw gegevens in, zoals naam, adres en e-mailadres.
  4. Kies de gewenste betaalmethode en reken de bestelling af.

Uw verpakkingen worden nu binnen enkele werkdagen bezorgd op het aangegeven adres.

Bespreek de mogelijkheden met hun experts

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden of de service die u kunt verwachten? Neem dan telefonisch contact op met de klantenservice of vul het contactformulier op de website in. Zij kunnen u voorzien van meer informatie en kunnen al uw vragen beantwoorden met de kennis die ze in huis hebben.