Bedrijventrefpunt
Image default
Groothandel

Mooie Italiaanse tegels voor een stijlvolle tegelvloer in uw keuken

Tegels op de vloer of wanden bepalen voor een groot deel de uitstraling van een ruimte. Met tegels kunt u dan ook vaak eindeloos variëren, bijvoorbeeld met verschillende kleuren, texturen en patronen. Bent u op zoek naar mooie tegels voor uw woning? Zoekt u een aanbieder die een ruim aanbod heeft met tegels van de beste kwaliteit? Bekijk dan eens het aanbod van Intertegel uit Dordrecht. Zij hebben een uitgebreid aanbod met wand-, badkamer- en vloertegels van verschillende toonaangevende merken. U bekijkt hun aanbod eenvoudig online, maar kunt ook langsgaan in hun ruime showroom waar alle soorten tegels worden gepresenteerd. Zo vindt u hier bijvoorbeeld stijlvolle Italiaanse tegels, maar ook een complete tegelvloer voor uw keuken. Wat uw wensen ook zijn, deze specialist helpt u graag verder!

Italiaanse tegels in verschillende kleuren, soorten en maten

Een van de favoriete tegels van vele consumenten zijn de Italiaanse tegels. Italië is een van de grootste tegelfabrikanten van de wereld. Bij Intertegel vindt u tegels in diverse soorten, maten en kleuren afkomstig uit dit land. Het zijn veelal keramische tegels van merken als Imola, Lea en Kronos. Wanneer u Italiaanse tegels in Dordrecht wilt kopen, kunt u langsgaan bij de showroom van Intertegel. Hier bewondert u de tegels met eigen ogen en geven de medewerkers u graag advies.

Voor wat voor soort keukenvloer kiest u?

Ook wanneer u een tegelvloer zoekt voor uw keuken, bent u bij dit bedrijf aan het juiste adres. Ze bieden namelijk veel verschillende tegels aan die geschikt zijn voor op de vloer. Gaat u voor een vloer met een landelijke uitstraling, een donkere keukenvloer of vindt u het belangrijk dat de vloer onderhoudsvriendelijk is? Met de tegels van deze specialist kunt u alle kanten op!

Neem contact op met deze specialist

Wilt u meer informatie over de Italiaanse tegels van Intertegel of de geschikte tegelvloer voor uw keuken? Neem dan gerust eens contact op met deze specialisten. Zij helpen u graag verder! U bereikt hen zowel telefonisch als via het contactformulier op hun website.