Bedrijventrefpunt
Image default
Groothandel

Maxxo dubbelwandige glazen bij een groothandel kopen

Wilt u dubbelwandige glazen kopen, bijvoorbeeld van het merk Maxxo? Dat is een uitstekende keuze. Het voordeel van dergelijke glazen is dat dranken, zowel warm als koud, goed op temperatuur blijven. Dit betekent dat de klanten van uw horecagelegenheid altijd genieten van een aangenaam drankje. Wat ook aangenaam is aan de dubbelwandige glazen van Maxxo, is dat de drank zelfs makkelijk vastgehouden kan worden wanneer deze warm is. De dubbele wand zorgt ervoor dat de buitenkant van dit glaswerk namelijk niet te heet wordt. Kortom: de dubbelwandige glazen van Maxxo zijn een echte aanwinst voor uw bedrijf in de horeca. Maar waar koopt u ze?

Dé groothandel voor uw benodigdheden

Als u de Maxxo dubbelwandige glazen in regio Breda wilt kopen, kunt u terecht bij Home and Kitchen Supply in Oosterhout. U hoeft hiervoor niet eens een bezoek aan deze groothandel te brengen, want de groothandel beschikt over een webshop met een uitgebreid assortiment. Op deze manier koopt u niet alleen de dubbelwandige glazen van Maxxo moeiteloos, maar ook de andere benodigdheden voor in uw restaurant, café of andere horecagelegenheid. Dát is nog eens makkelijk!

Breidt het assortiment van uw winkel uit met behulp van deze groothandel

Home and Kitchen Supply uit Oosterhout, niet ver van Breda, is er niet alleen voor bedrijven in de horeca. Runt u bijvoorbeeld een eigen winkel met servies? Of bent u de eigenaar van een winkel met woon- en keukenbenodigdheden? Ook dan kunt u bij de groothandel terecht. U vindt in het aanbod steeds opnieuw praktische, unieke en nieuwe producten waarmee u het assortiment van uw winkel kunt uitbreiden.

Maak een account aan en bestel

Om te kunnen bestellen bij de groothandel, dient u een account aan te maken. Dit doet u eenvoudig in de webshop, waarna u toegang krijgt tot het bestelportaal. Als u al een bestaande klant bent, logt u simpelweg in en bestelt u de dubbelwandige glazen van Maxxo of uw andere benodigdheden.

https://www.homeandkitchensupply.nl/