Bedrijventrefpunt
Groothandel

Etiketten op rol

Etiketten op rol 

 Voor etiketten op rol bent u bij Etikettenplaza aan het juiste adres. Ons assortiment aan etiketten op rol is erg groot en wij leveren verschillende soorten materialen en kleefkrachten. Etiketten op rol kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden als productetiket, prijsetiket of adresetiker voor uw bedrijf. De etiketten kunt u zelf bedrukken, maar het is ook mogelijk om de etiketten door ons te laten bedrukken met een etikettenprinter. De etiketten kunnen dan van 1 kleur tot full color opdruk geprint worden. Als u advies nodig heeft voor het laten bedrukken van etiketten dan helpen wij u hier graag bij. 

Verschillende materialen 

De etiketten op rol zijn in verschillende materialen en kleefkrachten leverbaar door Etikettenplaza. Het kiezen van de juiste kleefkracht en het juiste materiaal hangt af van waarvoor u de etiketten gaat gebruiken. Bijvoorbeeld voor binnen kan papier gebruikt worden, als de inkt moet blijven zitten of watervast dan is kunststof materiaal de beste keus. Als u de etiketten liever op a4 stickervellen wilt hebben in plaats van op een rol dan is dit ook mogelijk. De materialen en kleefkrachten waar u uit kunt kiezen zijn:

Materiaal:

– Thermisch, zonder lint printen

– Papier, met lint printen

– PP / PE, materiaal van kunststof

– Transparant, doorzichtig materiaal

Kleefkracht:

Diepvries, blijft makkelijk zitten en te gebruiken voor koel of diepvries

– Afneembaar, eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten

– Permanent, niet te verwijderen

Waarom Etikettenplaza

Door onze jarenlange ervaring in etiketten, prijstangen, printers en dispensers hebben wij onze passie hierin ontwikkeld en aan de hand daarvan Etikettenplaza opgericht. Ons assortiment is zorgvuldig gekozen en bestaat alleen uit de beste merken waarmee wij al jarenlang ervaring hebben. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit aan producten aanbieden. Ook kunnen wij u het juiste advies geven door alle ervaring die wij hebben opgedaan. Bekijk gerust eens de website voor al onze producten of neem contact met ons op voor meer informatie. 

https://etikettenplaza.nl/etiketten-op-rol/

Gerelateerde artikelen

Vuurwerk bestellen in Krimpen aan den IJssel? Dit zijn verschillende soorten

Isolatieglas nodig?

Een papegaaienkooi, hondenhok en andere dierbenodigdheden online kopen