Bedrijventrefpunt
Image default
Groothandel

Elektrische boilers duurzaam & onverwoestbaar.

Elektrische boilers duurzaam & onverwoestbaar.

Elektrische boilers zijn de facto niet veel meer dan goed geïssoleerde ketels, in deze ketels bevind zich een verwarmingselement, een thermostaat en meestal een anode. Het verwarmingselement in de elektrische boiler werkt op elektra en zorgt ervoor dat het water opgewarmt wordt. De thermostaat is er om de temperatuur te regelen. Een elektrische boiler valt overal plaatsen, wat je nodig hebt is elektra en water. In het geval van een elektrische boiler is rookgasafvoer namelijk niet meer nodig. Veiliger dan een ouderwetse gas ketel en super makkelijk zelf te installeren. Of schakel de hulp van een plaatselijke loodgieter in als je daar geen zin of tijd voor hebt. 

Ook elektrische boilers worden door ontwikkelt, zo wordt bij de elektrische boilers van het bekende merk Wesen gebruik gemaakt van offshore kwaliteit RVS. Dat zorgt ervoor dat deze boilers zo goed als onderhoudsvrij en onverwoestbaar zijn. 

 

Elektrische boilers zijn dé oplossing wanneer je op duurzame wijze je water wilt opwarmen.

Een gezonder millieu, voor jezelf en voor de generaties na jou, is niet duur als je overstapt van een gas- naar een elektrische boiler voor het verwarmen van je water.

Terug komende op het merk Wesen, dit merk is ontstaan door een aantal techneuten die werkzaam waren bij een andere boiler fabriek en het idee ontstond omdat zij vonden dat de boilers die op dat moment op de markt waren, technisch gezien wel wat beter konden.
En het idee een eigen lijn te beginnen bleek dus niet zonder succes! 

 

 

 

De prachtig vormgegeven design boilers van Wesen zijn te koop via elektrischeboiler.eu.
Binnen een dag en met muurbeugel en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie in huis.
Verkrijgbaar 30 t/m 300 liter. Er zijn 2 verschillende modellen; de Wesen ECO flat of de Wesen Inox serie.

Maar dit merk heeft ook kwaliteitsvolle warmtepompboilers gemaakt; De Wesen Aqua Plus Warmtepompboiler. Dit is een elektrische boiler waar het water op een super milieuvriendelijke en buitengewoon energiezuinige manier opgewarmd wordt door de binnen- of buitenlucht.  Dit werkt doordat er gebruik gemaakt wordt van een zogenoemde warmtepomp. Dat werkt zo; de warmte uit de lucht wordt onttrokken om vervolgens gebruikt te worden het boilerwater te verwarmen. Op zo’n warmtepompboiler zit ook een dikke subsidie.

 

Verdere informatie en over deze producten en vele andere merken elektrische boilers, maar ook elektrische cv’s vind je op de website van elektrische boiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/