Bedrijventrefpunt
Image default
Groothandel

Een groothandel in kaas met het grootste assortiment van Nederland

Bent u kaashandelaar en zoekt u naar een groothandel in kaas in Nederland? Dan bent u bij Intercheese Holland aan het juiste adres. Bij deze groothandel vindt u diverse soorten kaas van topkwaliteit. Zo heeft u de keuze uit kazen van merken als Boer Berend, Maasdam en Veendaler kaas. Daarnaast bieden ze ook diverse buitenlandse kazen aan. U vindt hier dus alle kazen die u als kaashandelaar nodig heeft om een gevarieerd aanbod aan uw klanten te bieden.

Alle kazen die u nodig heeft voor een gevarieerd assortiment

Wat voor kaas u ook zoekt, u slaagt als kaashandelaar zeker wanneer u Intercheese Holland bezoekt of benadert voor een bestelling. Bij deze groothandel in kaas in Nederland vindt u diverse kaassoorten, waaronder:

  • Smeltkaas
  • Geitenkaas
  • Harde kaas
  • Blauwader kaas
  • Witte korstkaas

Daarnaast heeft u de mogelijkheid om uw eigen kaas te ontwikkelen in samenwerking met Intercheese Holland. Deze kunt u dan een eigen naam, kleur of etiket geven. Op die manier kunt u uw klanten echt iets unieks bieden en heeft u de mogelijkheid om een huiskaas te creëren. Zo kunt u uzelf als kaashandelaar van uw concurrentie onderscheiden.

Kies voor hele kazen of kaas in stukken en plakken

Naast dat u veel keus heeft op het gebied van kaassoorten, zijn er ook veel mogelijkheden als het gaat om verpakkingen. Zo kunt u hele kazen inkopen, maar ook stukken en plakken. U kunt de kazen van deze groothandel in kaas dus zelf snijden in uw bedrijf in Nederland, maar ook uzelf laten ontzorgen. Beide mogelijkheden hebben zo hun eigen voordelen. Zo blijft de kaas een stuk verser wanneer u deze zelf in uw winkel snijdt. Wanneer u er echter voor kiest om de kaas door deze groothandel te laten snijden, bespaart u uzelf een hoop tijd en moeite. Ook pakken ze het op professionele wijze voor u in.