Bedrijventrefpunt
Image default
Groothandel

Met betrouwbare heftruckvorken kunt u veilig werken

Heftrucks moeten te allen tijde worden voorzien van betrouwbare heftruckvorken. Deze moeten bestand zijn tegen het gewicht waarvoor ze zijn bedoeld, maar ook tegen een bepaald percentage overcapaciteit. Daarom worden goede heftruckvorken geproduceerd volgens strenge normen. Zo wordt voorkomen dat er ongelukken gebeuren als de omstandigheden eens niet zijn volgens de standaard. Hiervoor gelden speciale normen. Deze zogenaamde ISO-normen zijn opgesteld voor veel producten, waaronder heftruckvorken. Als een fabrikant hier niet aan voldoet, mag zijn product de markt niet op. Een koper weet op deze manier dat hij een veilige heftruckvork bestelt.

Laat de vork van uw heftruck tijdig vervangen

Het is belangrijk om een heftruckvork tijdig te laten vervangen. De vork heeft veel te verduren tijdens het gebruik van een heftruck en gaat daarom niet eeuwig mee. Het is belangrijk om niet te wachten tot de vork van een heftruck afbreekt. Dit kan immers gevaarlijke situaties opleveren. U kunt de heftruckvorken laten controleren door een deskundige om te laten onderzoeken of ze nog veilig gebruikt kunnen worden of onderhand aan vervanging toe zijn. Zo bent u het moment dat er mogelijk iets mis gaat in de meeste gevallen ruimschoots voor. Een veilig idee voor zowel u als uw medewerkers.

Online het juiste artikel bestellen

U kunt nu ook heftruckvorken gewoon online bestellen. Wel zo gemakkelijk. U hoeft er de deur niet voor uit en ze worden geleverd op een moment dat het u schikt. U kunt bijvoorbeeld via de website van Lift Truck Attachments een bestelling plaatsen. Zij leveren vorken voor heftrucks van het merk MFI uit Engeland. Degelijke en betrouwbare heftruckvorken die volgens de geldende voorschriften zijn gemaakt en getest. U koopt dus altijd een betrouwbaar product. Als u twijfelt over de keuze van het type kunt u uiteraard contact opnemen met Lift Truck Attachments voor deskundig advies. U vindt de contactgegevens en ook een handig contactformulier op de website.

https://ltabenelux.com