Bedrijventrefpunt
Image default
Groothandel

Maak uw merk met zelfklevende etiketten!

Zelfklevende etiketten op productverpakkingen hebben verschillende functies. Ze zijn niet alleen bedoeld voor het delen van productinformatie, maar kunnen ook worden gebruikt voor reclamedoeleinden. Natuurlijk staat ook de streepjescode op zelfklevende etiketten. Hierdoor is het erg belangrijk uw producten van zelfklevende etiketten te voorzien. Maar hoe komt u hieraan? U bestelt ze snel en eenvoudig bij Belona. U heeft de keuze uit zelfklevende etiketten van diverse materialen en zelfs het soort belijming heeft u voor het kiezen. Hierdoor zijn de etiketten geschikt voor verschillende doeleinden en voor verschillende printers. U kunt namelijk ook kiezen voor blanco etiketten, zodat u de vrijheid heeft wat betreft de invulling van uw zelfklevende etiketten.

Etiketten in alle soorten en maten

U heeft het bij Belona voor het zeggen. U kiest niet alleen de bedrukking van de etiketten, maar ook de grootte en andere eigenschappen. U kiest bijvoorbeeld voor een full-color afbeelding over het hele etiket of alleen een korte tekst en een barcode op een klein etiket. Het fijne van deze etiketten is verder dat ze te gebruiken zijn in een thermische printer, zodat u een duurzaam resultaat krijgt. Ook belast thermisch printen het milieu zo min mogelijk. Wanneer u kiest voor de zelfklevende etiketten van Belona, kiest u dus voor etiketten die geheel passen in het maatschappelijk verantwoord ondernemen en die uw boodschap op de juiste manier uitdragen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Bent u geïnteresseerd geraakt in de zelfklevende etiketten van Belona? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt in uw aanvraag precies aangeven wat u verwacht van de etiketten en welke eigenschappen deze moeten hebben. Hoe groot moeten de etiketten zijn? Moeten er afbeeldingen op staan? Wilt u graag een barcode? En wilt u etiketten in zwart-wit of in kleur? Wanneer deze specialist het antwoord op al deze vragen heeft, gaan zij graag voor u aan de slag.

https://www.belona.nl/