Bedrijventrefpunt

Een broodleverancier die de horeca al generaties lang van het lekkerste brood voorziet

Wanneer je jouw gasten wilt verwennen met het lekkerste brood, kies je voor een broodleverancier die ambachtelijk bereid brood levert aan de horeca. Bussing Brood is zo’n leverancier. Al generaties lang bakken zij volgens oud familierecept de lekkerste broden. Het deeg krijgt nog echt de tijd om te rijzen en het brood wordt op ambachtelijke wijze bereid. Dit doen zij met de technieken van nu, waardoor traditie en moderne technologie met elkaar gecombineerd worden. Dat deze broodleverancier voor de horeca met zorg haar broden bakt, proef je aan de rijke en authentieke smaak van het brood.

Keuze uit diverse broodsoorten van de beste kwaliteit

Bussing Brood voorziet als broodleverancier de horeca al generaties lang van het lekkerste brood. Daarbij bieden ze verschillende soorten aan van hamburgerbroodjes tot breekbrood, dus je vindt zeker het brood dat je zoekt. Welk brood je ook kiest, je kiest altijd voor knapperig en smaakvol brood dat ook nog eens erg lekker ruikt. Daar wil je toch meteen je gasten mee verwennen en krijg je toch spontaan inspiratie van voor nieuwe gerechten? En als je geen inspiratie hebt, maar wel meer brood op je kaart wilt zetten, vind je op de website van Bussing Brood diverse originele recepten met brood in de hoofdrol.

De basis voor de lekkerste broodgerechten

Vakmanschap en de beste ingrediënten, dat is het geheim van deze broodleverancier voor de horeca. Haal je hun brood in huis, dan heb je de basis voor de lekkerste broodgerechten al in huis. Wil je eerst het brood uitproberen voordat je het in je gerechten verwerkt? Dat kan, want dan vraag je gewoon een sample pakket aan. Wanneer je dat doet, komen de broodspecialisten van deze leverancier bij je langs om je een deel van de ruime selectie aan broden te laten proeven. Indien gewenst voorzien ze je dan gelijk van advies en informeren ze je welke broodsoorten het best bij jouw gerechten passen.

https://bussingbrood.nl/