Bedrijventrefpunt
Woning en Tuin

Lekker in de tuin zitten

Het is weer zomer, de tijd om weer heerlijk buiten te zitten is weer aangebroken. Dat wordt dus snel langs de tuinmeubelen outlet voor een mooie nieuwe set. Of misschien wat leuke spullen voor erbij?  Denk hierbij aan mooie en comfortabele kussens maar ook aan een gave olielamp voor op tafel, want dat is zo gezellig voor de sfeer.

 

Maar het is natuurlijk niet alleen in de zomer lekker om buiten te zitten. Daarom is het fijn als je je tuinset het hele jaar kunt laten staan. Met een 4 seasons outdoor set kan je gelukkig je set eigenlijk nagenoeg het hele jaar buiten laten staan. Deze set zijn er namelijk echt op gemaakt om tegen weer en wind te kunnen. Dat wil zeggen dat het de zomer met al haar zonneschijn goed kan doorstaan, maar ook een fikse regenbui of sneeuw is geen probleem voor een dergelijke set. Als er kussens op de set liggen is het natuurlijk wel belangrijk om deze er eerst even af te halen. Deze kussens zullen niet zoveel kunnen hebben als de set zelf en zijn dus ook meer gevoelig voor slijtage. Daarom is het verstandig deze naar binnen te halen als je geen gebruik maakt van de set of als het bijvoorbeeld regent.

 

Een goede tuinset zit eigenlijk net zo lekker als je gewone eettafel. Deze is dan ook geschikt voor allerlei soorten activiteiten. Je kunt er natuurlijk prima aan eten, maar ook ’s middags met een kopje thee is het prima vertoeven. Ook de kinderen kunnen heerlijk zitten met hun kleurboek of andere bezigheden. Er zijn grotere sets en kleinere sets, dat ligt er maar net aan hoe groot je gezin is en met hoeveel mensen je aan tafel wil gaan zitten, want iedereen moet natuurlijk wel een goede plek hebben om te zitten.

http://www.latour-lith.nl