Bedrijventrefpunt
Image default
Telefonie

Wat moet u weten als u VoIP reseller wilt worden?

In de IT- en telecombranche heerst al vele jaren een pittige concurrentiestrijd waarbij ondernemers soms genoegen moeten nemen met flinterdunne marges om klanten uiteindelijk toch maar binnen boord te kunnen houden. Het onderscheidende vermogen waarmee u vandaag de dag vooral nieuwe klanten wint – en behoudt – verschuift zich dan ook steeds meer naar het leveren van perfecte service en unieke producten en diensten.

Door in het vervolg VoIP (Voice over IP) in uw aanbod op te nemen, kunt u uw concurrenten de loef afsteken. U zou er in dat kader natuurlijk voor kunnen kiezen om helemaal zelf een VoIP-platform op te bouwen, maar vergis u niet, dat is een kostbare en tijdrovende zaak. Wilt u echter snel resultaat zien, zonder dat u daarbij grote investeringen hoeft te doen, dan doet u er goed aan om VoIP reseller te worden.

Zorgeloos een VoIP reseller worden

Een VoIP reseller worden kent tal van voordelen. U kunt in dat geval onder meer gebruik maken van de volledige infrastructuur die de VoIP-leverancier al voor u heeft gebouwd. Dat kan desgewenst ook via een zogenoemd white label, waarbij u uw eigen logo en huisstijl aan het platform en de facturatie koppelt zodat uw klanten niet zullen beseffen dat ze uiteindelijk de VoIP-diensten bij een derde partij afnemen. Door een VoIP reseller te worden van Telador krijgen uw klanten een optimaal werkend VoIP-systeem gepresenteerd waarbij u zich ook niet druk hoeft te maken over de technische aspecten en eventuele problemen die daarbij om de hoek komen kijken. Telador maakt namelijk gebruik van altijd actuele back-ups, zodat in het uitzonderlijke geval van storingen in hun VoIP-systeem er meteen naar het alternatief wordt geswitcht en uw klanten niet eens in de gaten hebben dat er sprake is van een tijdelijk technisch mankement.

Kortom, Telador levert u alle lusten van VoIP, zodat u goede sier bij uw klanten kunt maken dankzij een perfecte en onderscheidende VoIP-dienstverlening.