Bedrijventrefpunt
Image default
Telefonie

iPhone reparatie Antwerpen

iPhone reparatie Antwerpen

Heb jij net je iPhone laten vallen en ben je op zoek naar een bedrijf voor jouw iPhone reparatie antwerpen? Dan kan ik je vertellen dat je niet langer meer hoeft te zoeken. De Telefoon Reparatie Winkel in Antwerpen heeft de onderdelen in huis en kan ervoor zorgen dat jouw iPhone binnen 30 to 60 minuten weer terug al nieuw is. Onze ervaren reparateurs herstellen meerdere iPhones elke dag weer. We hebben gratis parkeerplaatsen voor de deur, de tram stopt 100 meter naast de winkel en de koffie staat altijd voor je klaar. Je hoeft bij ons geen afspraak te maken en kan zo binnenlopen. Met of zonder iPhone reparatie afspraak ben je bij ons binnen no-time weer buiten.

Laat je iPhone repareren bij jou op locatie

De Telefoon Reparatie Winkel heeft een mobiele reparatie bus die overal op locatie kan komen. Jij maakt een afpraak om je iPhone te laten repareren waar en wanneer het jou uitkomt. Onze reparateur komt met de bus bij jou voor de deur, haalt jouw iPhone bij je op en repareert deze in de bus. Na de reparatie komt de reparateur jou iPhone terugbrengen en kan je hem testen. Ben je 100% tevreden dan krijg je een factuur via de email en kan je betalen via bank overschrijving of cash. Op deze manier bespaar je enorm veel tijd en kan je gewoon door met je werk en je hoeft niet door het drukke verkeer van Antwerpen.

Plan jouw iPhone reparatie direct in

Via onze website kan je gemakkelijk een afspraak maken. Je zoek jouw model iPhone op en de reparatie die je wilt laten uitvoeren. Direct zie je de prijs en komt achteraf niet voor verrassingen te staan. Natuurlijk mag je ons ook een bericht sturen via Social Media. We antwoorden altijd wel binnen het uur. Sneller is door te bellen of een bericht te sturen via de sms of What’s App. Kortom: voor een professionele iPhone reparatie Antwerpen moet je bij ons zijn.

https://www.detelefoonreparatiewinkel.be/iphone-reparatie-antwerpen