Bedrijventrefpunt
Image default
Telefonie

Nieuw scherm iPhone 11

De iPhone 11 is als opvolger van de iPhone XR in 2019 uitgebracht. Deze iPhone heeft een 6,1 inch Liquid Retina Display en is het display uitgerust met True Tone technologie.  Daarnaast heeft Apple ook verbeteringen doorgevoerd in de camera’s en batterijduur. Net als de iPhone XR is de iPhone 11 het budget model uit de reeks. Het is daarom geen minder apparaat, en dat bleek wel uit de verkoopcijfers want in 2019 was het toestel de op een na best verkochte smartphone. De kosten voor de productie van dit model konden lager zijn doordat de achterkant niet van glas is gemaakt maar van aluminium, en omdat er geen OLED scherm maar een goedkoper LCD scherm is gebruikt. Dat is niet alleen voordelig in de aankoop, maar ook wanneer er iets stuk gaat aan je iPhone 11. Sommige onderdelen, zoals een nieuw scherm iPhone 11, zijn dan een stuk goedkoper.

 

Waarom zou je kiezen voor een nieuw scherm iPhone 11?

Je iPhone 11 is onmisbaar omdat je hem elke dag gebruikt, en daarom is het ook zo vervelend als het apparaat per ongeluk beschadigt raakt. En juist doordat je het apparaat zo vaak gebruikt is de kans dat er iets mee gebeurt alleen maar groter. Als je scherm zodanig is gebarsten of bekrast dat je niet meer kunt lezen wat er wordt afgebeeld, levert dat een hoop ergernis op. Bovendien kan het ook probleem opleveren voor het gebruik van je telefoon omdat deze iPhone net als zijn voorgangers geen home button meer heeft. De bediening van je iPhone moet dus via het scherm verlopen. En een gebarsten scherm kan alleen nog maar meer schade opleveren omdat er nu water en vuil in de telefoon kan komen. Dit kunnen allemaal redenen zijn om ervoor te kiezen een nieuw scherm voor je iPhone 11 te laten plaatsen. 

 

Een nieuw scherm iPhone 11 voor een betaalbare prijs

Als het scherm van je iPhone gebreken vertoont, problemen met de software heeft of ernstige beschadigingen heeft opgelopen, dan is het goedkoper om alleen het scherm van je iPhone 11 te vervangen dan om een hele nieuwe iPhone kopen. Je kunt de levensduur van je iPhone 11 namelijk flink rekken met deze reparatie en dus de aanschaf van een nieuw toestel nog een tijdje uitstellen. Voor zo’n reparatie kun je contact opnemen met het GSM Reparatie Centrum. Dit is een betrouwbaar bedrijf waar ze meestal binnen 20 minuten een nieuw iPhone 11 scherm voor je hebben geïnstalleerd waar je ook nog eens een jaar garantie op krijgt. Je kunt dan voorlopig weer vooruit met je iPhone 11 die er weer als nieuw uitziet.