Bedrijventrefpunt
Image default
Telefonie

Mobile Voip bij PBXcomplete

Onze Mobile Voip oplossing

Met Mobile Voip worden de mobiele telefoons van uw werknemers gebruikt als volledig onderdeel van een telefonie. De simkaart wordt gekoppeld aan een nummer op de centrale. De kosten voor het bellen van de mobiele telefoons naar de telefoons op kantoor zijn hierdoor gratis. De kwaliteit van de gesprekken zal hoger liggen omdat deze via het mobiele netwerk lopen en niet via het internet. Uitbellen gebeurt met het zakelijke nummer, maar bellen via mobiele nummer is ook mogelijk. 

Voordelen Mobile Voip simkaart

De simkaart van Mobile Voip heeft veel voordelen, naast dat het gemakkelijk in gebruik is en vooral nu te combineren met het thuiswerken. Ook zijn er minder vaste telefoons nodig wat kosten bespaart. Verder heeft het als voordeel dat de mobiele telefoons onderdeel worden van de telefonie, inclusief doorschakelen en het opnemen van gesprekken. Het bellen van mobiele telefoons naar vaste telefoons onderling is gratis. Er kan gekozen worden met welk nummer er wordt uitgebeld, mobiele nummer of zakelijke nummer. Via de Voip centrale kan eenvoudig de beschikbaarheid van de mobiele telefoon worden ingesteld. Er is maar 1 voicemail nodig voor mobiel en zakelijk met de mogelijkheid om de voicemail door te sturen naar email. Als er gebeld wordt via het mobiele nummer dan kan er onbeperkt worden gebeld binnen de EU naar vaste en mobiele nummers. Als laatste krijg je 1 factuur voor vaste- en mobiele telefonie en is alles maandelijks opzegbaar.

Kosten Mobile Voip simkaart

De kosten voor de simkaart zijn €14,50 per maand en dit is inclusief nummerbehoud. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken dan kunnen onze medewerkers u helpen met het beantwoorden van uw vragen. Bekijk onze website voor meer informatie over onze diensten op het gebied van zakelijke telefonie oplossingen. Naast Mobile Voip bieden wij ook telefooncentrale abonnementen, dsl verbinding, vast-mobiel integratie, telefoonnummers, ip telefoons en bellen met teams aan. https://www.pbxcomplete.nl/

 

https://www.pbxcomplete.nl/mobile-voip/