Bedrijventrefpunt
Image default
Telefonie

iPhone reparatie Bergen op Zoom

iPhone reparatie Bergen op Zoom

De Telefoon Reparatie Bus brengen een iPhone reparatie Bergen op Zoom echt naar een nieuw niveau. Ik ben zo tevreden over de geleverde service dat ik heb besloten een stukje over hun te schrijven op mijn blog. Ik heb tijdens het boodschappen doen mijn iPhone 10 laten vallen. Dat is niet slim natuurlijk, maar we weten allemaal dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Mijn iPhone lag met zijn scherm op de grond en ik durfde hem al niet op te rapen. Aan de val hoorde ik namelijk al dat ik waarschijnlijk dikke pech zou hebben. En ja hoor, mijn iPhone 10 scherm helemaal aan diggelen. Het scherm was gebarsten en ik had ook allemaal strepen in mijn beeld. Ik moest dus echt op zoek naar een iPhone reparatie in Bergen op Zoom.

Een iPhone reparatie bij mij voor de deur

Ik googelde op iPhone reparatie Bergen op Zoom en zag gelijk staan dat de Telefoon Reparatie Bus bij mij op locatie mijn iphone scherm kon komen vervangen. Nou dat klonk voor mij te mooi om waar te zijn. Stel je voor: Je kan lekker thuis werken en iemand komt met zijn bus voor rijden en repareert je iPhone voor je deur terwijl ik door kan werken. Dzou wel heel tof zijn. Ik heb gelijk een iPhone reparatie aangevraagd via hun website. Je kan gemakkijken de reparatie selecteren die voor jouw iPhone nodig is. Na 1.5 uur had ik al een mail terug en snel hadden we een afspraak gemaakt voor de volgende dag al. Ik heb geen contant geld thuis maar na de reparatie word een betaal verzoek gestuurd via mijn iPhone . Helemaal top.

Een top iPhone reparatie in Bergen op Zoom

Zoals afgesproken zag ik een busje voor de deur stoppen voor mijn iPhone reparatie uit te voeren. Heb was een donker grijze bus met de belettering van de Telefoon Reparatie Bus erop. Een jonge man belde aan om mijn iphone mee de bus in te nemen. Ik was erg nieuwsgierig en vroeg of ik even mee mocht lopen. De bus was ingericht met een bureau en wat opberg ruimte. Leuk gedaan. Ik heb de jonge man zijn werk laten doen en 30 minuten later stond hij al weer voor de deur. De iphone reparatie was geluk en hij vroeg of ik mijn iPhone wilde testen. Dit heb ik gelijk gedaan en mijn scherm zag er weer als nieuw uit en werkte ook weer perfect. Ik heb via een betaal verzoek afgerekend en de factuur had ik al in mijn mail voor de jonge man bij me weg was. Op en top geregeld. Dus voor iedereen die op zoek is naar een iPhone reparatie Bergen op Zoom ik kan je verzekeren dat je erg tevreden gaat zijn als je de Telefoon Reparatie Bus langs laat komen.

 

https://www.detelefoonreparatiewinkel.nl/iphone-reparatie-bergen-op-zoom