Bedrijventrefpunt
Image default
Sport

Veel maatwerkmogelijkheden met Samshield kleding

Veel ruiters kiezen voor Samshield kleding vanwege de kwaliteit en het fraaie ontwerp. Maar er is nog een belangrijke reden waarom mensen kiezen voor Samshield. Veel kledingstukken kunnen namelijk op maat gemaakt worden bij verschillende verkooppunten. We weten allemaal dat comfortabele kleding die niet schuurt tijdens het rijden en goed kan ademen, onontbeerlijk zijn binnen de ruitersport. Dus hoe werkt dat nou, rijkleding op maat laten maken? In dit artikel krijg je uitleg over hoe je een geschikte winkel vind en wat je mag verwachten wanneer je langs gaat.

Maatwerk én een dagje uit!

Wanneer je op zoek gaat naar Samshield kleding is de kans groot dat je uitkomt bij een webshop. Op de website kun je vaak al vinden of de desbetreffende winkel ook maatwerk aanbiedt. Is dit het geval dan kun je een afspraak maken om de kleding of bijvoorbeeld een Samshield cap op te laten meten. Bij een goede winkel wordt je hartelijk ontvangen, krijg je uitgebreid advies en wat te drinken erbij. Zo ga je niet alleen met uitstekend passende rijkleding naar huis maar maak je er ook nog eens een gezellig dagje uit van!

Aantrekkelijk geprijsde ruiterkleding

Wanneer je langs gaat om je kleding op te laten meten is het een mooie kans om ook even langs de andere kledingcollecties te lopen. Samshield kun je namelijk mooi combineren met kledingstukken van andere merken. Een Vestrum rijbroek bijvoorbeeld of één van de leuke items van PS of Sweden. Maak je outfit compleet met verschillende leuke accessoires. Niet alleen voor je zelf maar ook voor je rijdier. Dekjes, bandages en sierkettingen, wat je ook zoekt, je slaagt altijd voor een leuke outfit. En er is altijd wel een leuke aanbieding te vinden bij de seizoenswissel naar de nieuwe collecties.