Bedrijventrefpunt
Image default
Sport

Lekker zwemmen in zwembad in Nijkerk

Nu de tropische temperaturen voorbij zijn is het weer tijd voor te zwemmen in het zwembad in Nijkerk. Je waant je hier nog steeds in de tropen want het zwembad heeft een themabad met tropische bos als thema. In het zwembad in Nijkerk kan je op een zwembad door de Lazy River met een doorkijk naar het tropische bos, van de snelle glijbanen en door de stroomversnelling heen zwemmen. Het zwembad in Nijkerk zorgt voor een dag zwemplezier voor het hele gezin. De allerkleinsten vermaken zich in het kinderbadje. Om in conditie te blijven kun je baantjes te zwemmen in het wedstrijdbad.

Wat heeft het zwembad in Nijkerk?

Het Zwembad in Nijkerk is een groot subtropisch zwembad met diverse faciliteiten. Het heeft grote kleedkamers, ruime douches en een tribune om te kijken naar de zwemmende kinderen. Ben je binnen in het Zwembad in Nijkerk? Ook tussen al het zwemmen door is het lekker bijkomen op het terras met een bakje koffie en een lekkernij, een broodje of een maaltijd, allemaal te bestellen aan de zwembadbar. Het subtropisch zwembad in Nijkerk bestaat onder andere uit een: groot recreatief zwembad met stroomversnelling, een 25-meter wedstrijdbad een 15- en een 20-meter bad met variabele bodems, een peuter- en kleuterbad, glijbanen en de lazy river.

Het tropische themabad

Het zwembad in Nijkerk heeft een tropisch thema bad met een lazy river. De Lazy river is gelegen in een tropisch bos, compleet met tropische vissen. Erom heen staan palmbomen en met de stroomversnelling lijkt het net echt of in een rivier in de tropen zwemt. Zelfs de stortdouches om even af te spoelen geven je het gevoel of je een tropische regenbui over je heen krijgt. Het zwembad in Nijkerk geeft je echt het gevoel dat je even in de tropen bent.