Bedrijventrefpunt
Image default
Rechten

Meditatie voor op de werkvloer

Wij bieden business mediation aan. Mochten er spanningen hangen of ruzies zijn op de werkvloer, dan is dit echt wat voor u. Met business mediation komt u tot gezamelijke oplossingen waardoor die spanningen worden weggenomen. Werk moet een veilige basis zijn voor zowel werknemer als werkgever. Zodra dit niet meer het geval is zal dit uiteindelijk ten koste gaan van het werk dat wordt geleverd. Dat is natuurlijk erg zonde. Als werkgever wil je natuurlijk het beste uit je bedrijf halen en als werknemer wil je op een plek werken waar je in alle rust kan zitten. Ruzies zijn hierbij natuurlijk niet helpend. Daarom is het van belang om alle blokkades uit de weg te helpen.

Blanco kijk en passende oplossing

Het doel van business mediation is dat er voor alle betrokken partijen een gunstige oplossing komt. Er wordt dan ook absoluut geen kant gekozen of met een vinger gewezen. Iedereen heeft zo zijn eigen aandeel in de onrust en mag hier ook zijn eigen visie op hebben. Het is belangrijk dat iedereen akkoord gaat met de nieuwe maatregelen, zo keert voor iedereen de rust weer terug. In korte tijd kunnen de ergste dingen al worden uitgesproken. De eerste stap is om met elkaar in gesprek te gaan en de frustraties op tafel te gooien. Als je boos bent wil je iemand vaak niet zien of spreken, maar dit is wel nodig om de rust weder te laten keren.

Een goed gesprek doet een hoop

Zet alle trots aan de kant en ga het gesprek aan samen met je business mediation coach. Hij kan jullie helpen met de orde bewaren. Ook kan hij ingrijpen wanneer een situatie uit de hand dreigt te lopen of een gesprek in een vicieuze cirkel blijft gaan. Hij helpt de cirkel te doorbreken en stelt de juiste vragen om iedereen voor zichzelf na te laten denken. Wees niet bang dat business mediation de naam van uw bedrijf schaadt. Iedereen heeft wel eens ruzie, maar het is belangrijk dat daar wat aan gedaan wordt. Dat begrijpen wij natuurlijk ook. Daarom kunnen wij beloven dat er op een enkele manier iets naar buiten komt over het feit dat uw bedrijf business mediation krijgt.