Bedrijventrefpunt
Image default
Rechten

Op zoek naar een advocaat in Kerkrade?

Bent u op zoek naar een advocaat in Kerkrade? Plan dan eerst een intakegesprek in met een advocaat. Deze is meestal geheel vrijblijvend en hierin wordt besproken hoe het proces in zijn werking gaat.

Bent u op zoek naar een advocaat in Kerkrade die u kan bijstaan, adviseert en de tijd voor u neemt? Advocatenkantoor In ‘t Ven is een advocatenkantoor dat in Kerkrade gevestigd is en zich zowel richt op particulieren als ondernemers. Op een laagdrempelige en toegankelijke manier gaan wij met u het gesprek aan. Hierbij geven we eerlijk inzicht in onze aanpak, de kosten en de kans van slagen. Wij plannen graag een kennismakingsgesprek met u in.

Advocatenkantoor In ‘t Ven in Kerkrade

Advocatenkantoor In ‘t Ven in Kerkrade staat garant voor het optimaal behartigen van uw belangen en zal er alles aan doen om voor u het hoogst haalbare resultaat uit uw zaak te halen. Dit wordt bereikt aan de hand van hoge kwaliteit juridisch advies en procesvoering op het hoogste niveau.

Als advocaat in Kerkrade adviseert, onderhandelt, bemiddelt en procedeert In ‘t Ven voor haar cliënten. Een kwalitatief goede juridische dienstverlening wordt gecombineerd met een integere, toegankelijke en vertrouwelijke benaderingswijze waarbij de cliënten steeds centraal staan. Jörg In ‘t Ven heeft een in jaren opgebouwde ruime juridische ervaring in het bijstaan van ondernemers en particulieren in Kerkrade en omstreken. Advocatenkantoor In ‘t Ven is een klein, gedreven kantoor, met kennis van (rechts)zaken, met maar één belang: het belang van haar cliënten. In ‘t Ven staat bekend om hun slagvaardigheid, vastberadenheid, en directe aanpak.

Uw advocaat in Kerkrade voor diverse rechtsgebieden

Advocatenkantoor In ‘t Ven biedt deskundige juridische ondersteuning voor particulieren en ondernemers bij procedures met betrekking tot het verbintenissenrecht, letselschade, aansprakelijkheidsrecht. huurrecht, arbeidsrecht, handelsrecht, incasso en het contractenrecht. Advocatenkantoor In ‘t Ven treedt op voor ondernemingen, zowel in het MKB als het grootbedrijf. Daarnaast wordt ook aan particulieren rechtshulp verleend op verschillende rechtsgebieden. Het advocatenkantoor biedt juridische ondersteuning in adviserende, begeleidende en onderhandelende vorm en treedt op als procesvertegenwoordiger in gerechtelijke procedures.

Bij ons advocatenkantoor in Kerkrade staat persoonlijk contact hoog in het vaandel. Onze cliënten zijn altijd van harte welkom. Om elkaar echt goed te leren kennen moet we elkaar af en toe kunnen aankijken. Kom dus gerust eens langs aan de Akerstraat in Kerkrade. De deur staat altijd voor u open!