Bedrijventrefpunt
Image default
Huishoudelijk

Offshore kwaliteit RVS maakt de elektrische boilers van Wesen onderhoudsarm.

Offshore kwaliteit RVS maakt de elektrische boilers van Wesen onderhoudsarm.

Eigenlijk is een elektrische boiler een uiterst eenvoudig apparaat. Een elektrische boiler bestaat feitelijk uit niets meer dan een ketel met daarin een verwarmings element en een thermostaat. Het verwarmingselement werkt op elektriciteit en warmt het water in de ketel op. Met de thermostaat kan je de temperatuur regelen.

Een elektrische boiler kan overal geplaatst kan worden als er maar water en elektriciteit aanwezig is. Een kwestie van de stekker in het stopcontact.
En bij elektrische boilers van het merk Wesen wordt gebruik gemaakt van offshore kwaliteit RVS, dat maakt deze boilers nagenoeg onderhoudsvrij. 

Elektrische boilers; makkelijker kunnen ze het niet voor je maken.

Als je wilt bijdragen aan een beter millieu, is het tijd om over te stappen van een gas boiler naar een elektrische boiler voor het verwarmen van je douche/bad/kraanwater.

Het gerenomeerde merk Wesen is ontstaan door een aantal technische specialisten van een andere fabriek van elektrische boilers en zij vonden dat de boilers die op dat moment gemaakt werden technisch gezien wel wat beter gemaakt zouden moeten kunnen worden. 

 

 

 

 

De boilers worden geleverd inclusief muurbeugel en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie en ze zijn te verkrijgen van 30 t/m 300 liter.
Er zijn 2 verschillende modellen te verkrijgen; de ECO flat of de Inox serie.

De Wesen ECO Flat hebben het hoogst haalbare energie label. Label A/B, de boilers zijn plat qua vormgeving en zijn voorzien van een dubbele tank, met in elke tank een eigen verwarmingselement en een eigen anode.
Dit zorgt voor een snelle opwarmtijd en dat het water zijn warmte langer behoudt.

Deze elektrische boiler heeft een zelflerende ECO controller, deze controller houdt een vaste periode de huishoud gewoontes bij en aan de hand daarvan het water opwarmt wanneer dat nodig. Dit draagt uiteraard bij aan de energiezuinigheid

 

Kijk voor alle verdere informatie en andere merken elektrische boilers eens op de website van elektrische boiler.eu

 

 

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/