Bedrijventrefpunt
Image default
Huishoudelijk

Ideeën voor hergebruik van emmers met deksel

Duurzaamheid is vandaag de dag het sleutelwoord. En het hergebruik van emmers is een geweldige kans om je creativiteit aan het werk te zetten en ook om nuttige en zeer interessante onderdelen te krijgen voor je dagelijkse werk en het praktischer te maken. De emmer met deksel is een zeer nuttig accessoire bij het schoonmaken, vooral in tijden van watercrisis, wanneer we de slang opzij moeten laten. Of het nu plastic of metaal is, een goede emmer met deksel moet bestendig zijn en lang meegaan zonder dat het handvat barst of breekt, maar wanneer het niet langer bruikbaar is, zijn er andere manieren om ze te hergebruiken. Net als die gallons plastic loopdeeg, verf, chloor in het zwembad, die we uiteindelijk thuis verzamelen, kunnen de emmers met deksel andere functies hebben die uw leven gemakkelijker maken en u geld besparen dat u zou besteden aan het kopen van een product met deze nieuwe functionaliteit. Als je er nog nooit aan gedacht hebt om een emmer met deksel te hergebruiken om een bank te maken, gebruik het dan bij het inrichten of organiseren van het huis, zie de ideeën in deze post.

Kuipstoelen met deksel
Een emmer kan gemakkelijk worden omgebouwd tot een mooie bank of zitplaats als deze aan een kussen wordt toegevoegd en wordt bekleed met stof, touw of verf.

In decoratie
De emmers worden aan de muur bevestigd en kunnen de planken vervangen, waardoor de meest moderne decoratie overblijft. Voor een rustieker tintje zijn metalen emmers perfect! Zowel als armaturen als voor spoelbakken.

Bloempot
Als u uw emmer niet wilt versieren om hem opnieuw te gebruiken en hem in zijn oorspronkelijke vorm wilt gebruiken, kunt u gewoon bloemen of andere soorten planten in uw emmer plaatsen. En de emmer kan veranderen in een grote pot of u kunt de emmer gebruiken als steun voor een grote pot of meerdere kleine potten.