Bedrijventrefpunt
Image default
Eten en drinken

Zet eens een tournedos op tafel

Wilt u eens een ander stuk vlees op tafel zetten dan bijvoorbeeld biefstuk of entrecote? Kies dan eens voor tournedos! Dit vlees komt van de ossenhaas: een spier die niet veel hoeft te werken tijdens het leven van de koe. Het vlees is dan ook heerlijk mals en eenvoudig te bereiden. Mits u voor vlees van uitstekende kwaliteit kiest natuurlijk. Dit bestelt u het best bij Beef & Steak. Deze online slager biedt namelijk een ruim aanbod aan vlees van de beste kwaliteit.

Keuze uit een ruim aanbod aan mals rundvlees

Naast een tournedos kunt u ook ander rundvlees bestellen bij Beef & Steak. Wat dacht u bijvoorbeeld van een lekkere hamburger? Of ga voor een malse steak, een heerlijke bavette of een sappige entrecote. Als u al uw vlees in één keer bestelt, profiteert u waarschijnlijk van gratis verzending. Dit geldt namelijk al bij besteding vanaf € 60,-. Bovendien kunt u het vlees met een gerust hart invriezen. Het wordt namelijk vers geleverd.

Ook andere vleessoorten en toebehoren vindt u bij deze online slager

Uiteraard biedt deze online slager ook andere vleessoorten dan rund. Wat dacht u bijvoorbeeld van lamsvlees of wild? Misschien bent u juist op zoek naar varkensvlees of gevogelte? Ook voor deze vleessoorten slaagt u in de webshop. Net als voor vleeswaren, allerlei delicatessen, diverse rubs en verschillende sauzen. Werkelijk alles omtrent vlees bestelt u eenvoudig en snel online. U hoeft dus niet eens de deur uit en bestelt waar en wanneer het u het best uitkomt.

Bestel uw favoriete vlees eenvoudig online

Heeft u een tournedos, ander vlees of toebehoren gezien bij Beef & Steak dat u wel wilt bestellen? Dan doet u dit gemakkelijk online. Plaats het vlees van uw keuze in de gewenste hoeveelheid in uw winkelmandje en reken veilig af. U bepaalt zelf de leverdatum. Bestelt u voor 16.15 uur? Dan kunt u het al voor de volgende dag bestellen. Zo hoeft u niet lang op uw vlees te wachten.

https://beefensteak.nl/