Bedrijventrefpunt
Image default
Eten en drinken

Geniet van een 5-gangen chef’s menu lunch op het Rembrandtplein

Een 5-gangen chef’s menu lunch op het Rembrandtplein is een mooie start van een uitje in Amsterdam-Centrum. Bij dit restaurant van The Breda Group Amsterdam is het namelijk genieten van een uniek 5-gangen menu. Er wordt bij deze 5-gangen chef’s menu lunch op Rembrandtplein alleen gebruik gemaakt van de beste kwaliteit seizoensgebonden ingrediënten. Is zo’n gangen menu iets te veel, dan is het ook mogelijk om een 3-gangen menu of een 4-gangen menu te volgen. Het is allemaal mogelijk bij dit restaurant lunch in Amsterdam-Centrum. Na de lunch kunt u uw dag vervolgen met een bezoek aan bijvoorbeeld theater Carré of andere evenementen in de binnenstad.

Interesse om ergens anders te lunchen of dineren in Amsterdam?

Het restaurant voor uw lunch in Amsterdam-Centrum is vlakbij Carré. Is er een voorstelling, dan kunt u van tevoren een heerlijke lunch nemen. Heeft u interesse om naast een lunch ook te reserveren voor een verrassend diner? Ook dit kan dat bij het restaurant van The Breda Group Amsterdam op de Utrechtsestraat. Ook deze vestiging van deze unieke keten is te vinden in Amsterdam-Centrum. Na de lunch of het diner bij dit restaurant in Amsterdam-Centrum kunt u Carré, Kleine Komedie of Opera Stopera bezoeken. Of een ander evenement wat er op de dag gaande is. Veel mensen kiezen voor een 5-gangen chef’s menu lunch Rembrandtplein omdat de kwaliteit van het gangenmenu zo goed en smakelijk is.

Maak vandaag nog uw reservering

Wilt u een 5-gangen chef’s menu lunch op Rembrandtplein doen, dan is het verstandig om een aantal weken van tevoren een reservering te plaatsen. Er zijn namelijk maar een beperkt aantal plekken vrij in het restaurant en daarom is het verstandig om een reservering te maken. Heeft u speciale eet- of dieetwensen, dan kunt u dat aangeven bij de reservering en wordt er door de chefs rekening mee gehouden. Een dagje uit kan niet zonder een lunch of diner bij dit restaurant in Amsterdam-Centrum en bij deze restaurants bent u aan het juiste adres. Dit is een geweldig idee om een dag af te sluiten of om een dag in Amsterdam te beginnen.