Bedrijventrefpunt
Image default
Eten en drinken

Waarom zou jij deze cheddarkaas willen kopen?

Dairymaid helpt je graag door genoeg redenen te beken waarom jij hun cheddarkaas zou willen kopen. Laten we beginnen bij het feit dat de cheddarproducten van de groothandel door henzelf geproduceerd worden. Hierdoor ben jij verzekerd van een product dat voldoet aan alle eisen. Tevens wordt de cheddarkaas die je bij hen kunt kopen niet voorzien van emulgatoren en e-nummers. Zonder deze toevoegingen krijg je een hele andere smaak dan de meeste andere cheddarkazen. Dit is dé reden waarom jij deze kaas zou willen kopen.

Cheddarkaas kopen voor in de horeca

Als restauranthouder of horecahouder is het van belang dat je in een korte tijd zoveel mogelijk gerecht kunt presenteren. Door een verpakking cheddarkaas te kopen bij deze groothandel wordt dit mogelijk. Met eenvoudige grootverpakkingen krijg jij 1 kilogram kaas geleverd in handige plakken. Hierdoor wordt het beleggen van een hamburger een snelle zet. Daarnaast genieten jouw klanten volop van een gerecht dat dé beste kaas bevat.

Tover kaas om in een heerlijke saus

Naast het verkopen van cheddarkaas, kun je bij Dairymaid ook terecht als je cheddarsaus wilt kopen. Net als de kaas wordt deze saus gemaakt zonder toevoegingen van onnodige stoffen. Zijn heerlijke, romige smaak heeft deze cheddarsaus te danken aan de volle melk waarmee de saus wordt gemaakt. Hierdoor wordt het de perfecte consistentie om lekker in te dippen met een frietje of een nachochipje.

Verrijk jouw maaltijd met de lekkerste kaas

Ongeacht of je je hamburger belegt met een plakje cheddarkaas of jouw frietjes doordrenkt in cheddarsaus: beide producten kun je eenvoudig kopen bij Dairymaid. Als groothandel en leverancier hebben zij verschillende samenwerkingen met andere groothandels door het hele land, waardoor jij niet stad en land hoeft af te reizen voor de beste producten. Blijkt het nu zo te zijn dat jouw lokale groothandel geen Dairymaid-producten in het assortiment heeft, neem dan vrijblijvend contact met hen op. De contactgegevens vind je op www.dairymaid.eu.