Bedrijventrefpunt
Image default
Eten en drinken

Perfecte lunch in 3 stappen

Heb jij op kantoor en heb je niet de luxe dat de kantine aanwezig is waar je dagelijks een broodje kunt kopen op waarbij je natuurlijk genoodzaakt om iedere dag je eigen boterhammen te smeren toch is het op kantoor helemaal dat er een vaste dag in de week is waarop examen wordt geluncht deze lunch voor meestal niet verzorgd door iemand van het personeel zelf Nee deze wordt natuurlijk bezorgt de ene week kun je kiezen voor heerlijk belegde broodjes een ander mij kun je kiezen voor wat anders. Wel is het goed, dat wanneer je broodjes online bestellen gaat, je rekening houdt met het tijdstip waarop deze worden besteld. Omdat het nogal druk kan zijn, is het dus belangrijk dat je ze tijdig besteld.

Maak iemand verantwoordelijk

Hebben jij en je collega’s een vaste dag waarop je broodjes laten bezorgen, dan is het handig dat je iedere week een vast persoon voor verantwoordelijk maakt. Zo hoef je niet iedere week dezelfde discussie houden gaan winnen bestellingen opneemt En kun je ervan op aan dat het allemaal geregeld wordt. je kunt ervoor kiezen om iedere week Vorst persoon aan te wijzen maar maken van een bepaald schema werk vaak ook ontzettend goed. zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is En worden Keurig netjes broodjes besteld. Zo hoef je dus niet bang te zijn dat er een keer een week over wordt geslagen en is het wel verstandig om elkaar hier ook op te attenderen. Het is namelijk niet fijn dat we een jij in je pauze zit te wachten op een heerlijk luxe vers belegd broodje uiteindelijk blijkt dat er helemaal geen bestelling is gedaan.

De kosten

Een lunch op kantoor kost natuurlijk geld. Gelukkig is het vandaag de dag ontzettend gemakkelijk om dit te verrekenen dmv het welbekende tikkie. Uiteraard kun je ook voor kiezen om iedere week iemand anders te laten bestellen zodat je onderaan de streep op hetzelfde uitkomt.