Bedrijventrefpunt
Image default
Eten en drinken

Top 10 tips voor het uitkiezen van de beste catering

Top 10 tips voor het inhuren van een  geweldige catering

  
Het huren van een cateraar voor de eerste keer kan een beetje overweldigend zijn. Natuurlijk, ze zeggen dat hun eten geweldig is, hun servers zijn onberispelijk, en dat alles soepel zal verlopen. Maar hoe weet je dat je echt de beste deal krijgt? Hier zijn enkele vragen die iedereen aan zijn cateraar zou moeten stellen, vóór de dag van het evenement.

1. Wanneer kunt u een tasting van de catering plannen? Dit is een cruciale vraag om te bepalen of u wilt dat deze cateraar voor u werkt.

2. Welke producten levert de cateraar en welke prodcuten moet u verstrekken? Vraag vooral naar linnengoed, tafellopers, tafels, stoelen, decoraties en tafelinstellingen. Wat u ook nodig heeft voor uw evenement, Happie Delivery levert catering in Zaandam en verhuurt alle event-benodigdheden.

3. Hoeveel leden van de bediening staan ​​er en hoeveel heeft uw evenement nodig? Het bedienend personeel moet zeer professioneel zijn en uw cateraar moet in staat zijn om details te verstrekken over het aantal dat nodig is voor uw evenement.

4. Hoe flexibel zijn ze met speciale voedselbehoeften, allergieën en vegetarische opties? Ze moeten bereid zijn om een ​​verscheidenheid aan opties voor al uw gasten te bieden.

5. Kunnen ze u voorbeeldfoto’s van evenementen weergeven die vergelijkbaar zijn met die van u? Door professionele foto’s te zien die zijn genomen van andere evenementen van vergelijkbare grootte en met een thema, kun je inschatten hoe je evenement eruit zal zien. Happie Delivery levert dagelijks catering in Amsterdam. Vraag naar de foto’s!

6. Biedt de cateraar een bar of moet u een aparte barman inhuren? Sommige cateringdiensten staan ​​de klant niet toe om zijn of haar eigen dranken aan te bieden – vraag dus of dit een mogelijkheid is.

7. Wie zijn enkele van uw eerdere klanten? Als u een bedrijfsevenement plant, zal het zien van prestigieuze klanten uit het verleden uw zelfvertrouwen vergroten.

8. Wie is verantwoordelijk voor het opruimen en in welke mate wordt het evenement opgeruimd? Je wilt niet achterblijven met een grote puinhoop aan je handen. Happie Delivery biedt catering in Alkmaar en levert een complete dienst waarbij alles ook weer netjes wordt opgeruimd.

9. Wat zijn de verschillende prijsopties en hoe kan ik geld besparen? Dit is duidelijk! Zorg dat u op de hoogte bent van eventuele extra instellingen of verwijderingskosten. Uw cateraar moet u een duidelijk beeld kunnen geven van de prijzen. Voor elk budget levert Happie catering in Almere. Vraag naar de mogelijkheden.

10. Last but not least: kun je hun passie voelen? Wat het goede van het goede in elk bedrijf scheidt – en vooral in de horeca – zijn degenen die het meest jazzed zijn over wat ze doen. Dit komt door in hun eten en service. Geïnspireerde cateraars doen er alles aan om ervoor te zorgen dat aan uw behoeften wordt voldaan. Als je het gevoel krijgt dat de passie er niet is, ga dan verder!