Bedrijventrefpunt
Image default
Entertainment

Ballonvaart Sint-Niklaas door de nummer 1 in ballonvaren

Heb je ook al eens gedacht aan ballonvaart Sint-Niklaas, de ballonstad bij uitstek. Sint-Niklaas staat bekend voor het grootste marktplein van Europa. Vanop deze markt wordt er jaarlijks het ballonfestival de vredefeesten georganiseerd. Naast het event worden er gedurende het jaar ook gewone ballonvaarten georganiseerd.

Wij van C-Air maken ballonvaarten vanuit alle regio’s en provincies in België, maar Sint-Niklaas is wel onze thuisstad.

Jaarlijks maken wij een 20 tal ballonvaarten die starten vanop de grote markt. Heb jij ook al eens gedacht aan een ballonvaart Sint-Niklaas, dan kan je vrijblijvend even contact opnemen om een afspraak te maken en je droom te verwezenlijken.

Ballonvaart Oost-Vlaanderen met C-Air

In Oost-Vlaanderen hebben we uiteraard nog andere prachtige regio’s: de zwalmstreek, het waasland…

In het Waasland en de Zwalmstreek gebeuren onze meeste ballonvaarten. De opstijglocaties waar we in het Waasland vaak van vertrekken zijn Stekene, Gent, Overmere, Waasmunster, Wachtebeke en Zelzate.

In de Zwalmstreek hebben we Zottegem, Ninove, Sint-Lievens-Houtem, Geraardsbergen en nog tal van andere. Iedere streek is uiteraard uniek, maar deze 2 streken zijn wel één van onze favorieten.

Je hebt hier tal van mooie bezienswaardigheden die je kan bewonderen tijdens het ballonvaren. Kortom ballonvaart Oost-Vlaanderen is een niet te missen ervaring dat je altijd zal bijblijven.

Een ballonvlucht boven een andere regio

Uiteraard is het niet enkel mogelijk om boven Oost-Vlaanderen of Sint-Niklaas te varen. Er zijn nog tal van andere prachtige omgevingen wat ballonvaren uniek maakt. Bijvoorbeeld: Antwerpen, Limburg, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant of Wallonië.

Naast België varen wij ook nog vanuit andere landen waaronder Zwitserland. De Zwitserse Alpen is uniek om boven te varen. Één keer per jaar gaan wij naar de Alpen om daar ballonvaarten te organiseren. We laten je dan genieten van het uitzicht op de Matterhorn of de Mont Blanc tijdens een ballonvlucht die tot 3 uur kan duren.

Uiteraard zijn er nog andere regio’s waar we ballonvaren, David Spildooren doet jaarlijks mee aan competities in het ballonvaren. Hier is het de bedoeling om zo correct mogelijk te varen. Uiteraard is dit niet enkel in België.

Bij gelijk welke vraag die je hebt aangaande ballonvaren twijfel niet ons te contacteren.

https://www.cair-ballonvaart.be