Bedrijventrefpunt
Image default
Entertainment

Geluidinstallatie voor in de woonkamer

Wanneer u op zoek bent naar een geluidinstallatie voor in uw woonkamer bent u bij Morelisse in Amersfoort aan het juiste adres. Wij hebben diverse retro, design of basis bluetooth speakers in diverse formaten van topmerken! Zo zit er altijd wel een voor u bij. Met onze speakers bent u verzekerd van de hoogste geluidskwaliteit, waarmee u kunt genieten van uw eigen muziek.

Een geluidinstallatie in uw woonkamer werkt sfeerverhogend. In ons assortiment vindt u verschillende soorten speakers om in uw woonkamer te gebruiken. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Een speaker voor ieder moment

Onze speakers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een speaker die perfect bij uw interieur past, of gaat u toch voor de speaker met de beste geluidskwaliteit. Wij helpen u uiteraard graag met uw keuze. Wanneer u vragen heeft of simpelweg meer informatie wilt over een specifiek product, neem dan gerust contact met ons op!

Met onze speakers kunt u prima uit de voeten wanneer u gewoon lekker muziek wilt luisteren. Of u nou een feestje gaat geven of dat u wat achtergrond muziek wilt tijdens het eten of tijdens de visite. Onze producten zijn voor veel situaties geschikt. Uiteraard kunt u uw smartphone, laptop, of tablet verbinden en Spotify of andere streamingsdiensten afspelen.

Merken in ons assortiment

Wij hebben bij Morelisse een groot assortiment aan speakers voor in de woonkamer. Er zit dus altijd wel een geschikt product voor u bij. Wij helpen u uiteraard ook graag bij de keuze voor een product dat perfect bij u past. U vindt bij ons speakers van de volgende merken:

– Devialet

– Loewe

– Sonos

– Bang & Olufsen

Bestelling en levering

Wanneer u bestelt in onze webshop, zorgen wij er uiteraard voor dat u uw aankoop zo snel mogelijk in huis heeft. Ook verzenden wij uw aankoop boven de €50,- gratis. U heeft tevens recht op 30 dagen zichttermijn. Tijdens deze 30 dagen mag u het product bekijken en eventueel proberen zoals u dat ook in onze winkel zou kunnen doen. Een speaker mag bijvoorbeeld bekeken en beluisterd worden maar niet mee de tuin in genomen.

Meer informatie over onze speakers? Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze speakers, of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij staan voor u klaar en adviseren u graag over uw nieuwe aankoop

https://morelisse.nl/