Bedrijventrefpunt
Image default
Entertainment

Leuke ballonnendecoraties

Je wilt opvallen met je winkel, met een actie of misschien wil je dat het huis van je ouders opvalt omdat ze een jubileum vieren. Kortweg: je hebt iets te vieren en dat wil je een leuke aankleding geven. Ballonnen zijn hierbij praktisch onmisbaar. Wat kan je allemaal doen met ballonnen?

Ballonnenboog

Een grote ballonnenboog voor de deur valt op! Dat is niet zo moeilijk. Ze zijn te koop in heel veel verschillende kleuren. Kies dan ook de kleuren die het beste bij het geheel passen. Wat dacht je van de kleuren van je bedrijfslogo of van het product wat je onder de aandacht wil brengen? Gebruik je ze voor een bruiloft, dan hou je uiteraard de themakleuren van die dag aan. Heb je die niet? Zorg dan dat ze mooi bij jullie trouwkleren passen! En is het voor een kind? Dan doe je uiteraard zijn of haar lievelingskleuren! Waar je een ballonnenboog vandaan haalt? Via internet kan je diverse adressen vinden. Zoek gewoon bijvoorbeeld op ballonnenboog in Zwolle (of natuurlijk een plaats bij jou in de buurt) en je vindt dichtbij een aanbieder.

Ballonnenpilaren

Eigenlijk hetzelfde als bij een boog, alleen dan nu in de vorm van een pilaar. Ook heel leuk trouwens om neer te zetten op een beurs en zo de aandacht naar jouw stand te trekken!

Heliumballonnen

Nee, je hoeft ze niet meteen de lucht in te sturen. Is voor het milieu ook niet echt bevorderlijk. Maar er zijn ook hele leuke heliumballonnen die wel heel leuk zijn om binnen de ruimte mee op te fleuren! Met leuke teksten of afbeeldingen. En die laat je gewoon door de ruimte zweven. Staat hartstikke leuk. En na afloop mogen de kinderen zo’n ballon mee naar huis nemen!

Cadeauballonnen met een geschenkje erin

Een origineel bedankje meegeven aan de gasten? Denk dan eens aan een ballon waar een knuffeltje inzit (of iets anders). Of geef zo’n ballon met bijvoorbeeld een geschenk aan het bruidspaar cadeau. Ziet er heel feestelijk uit en is echt weer eens iets heel anders!

Ballonnenslinger

Heb je een bedrijf met een grote trap in de hal, om maar iets als voorbeeld te nemen, dan zou je de leuning of het hekwerk prachtig kunnen aankleden met een ballonnenslinger. Maar natuurlijk zijn de mogelijkheden hierin eindeloos.

Leuke vormen van ballonnen

Je kunt van ballonnen ook andere vormen laten maken. Dus een soort ballonnenboog, maar dan in een andere vorm. Hierin kan je veel bedenken. Een hartje, een ster of misschien wel een bepaald getal. Informeer eens bij een aanbieder van ballonnendecoraties wat allemaal mogelijk is, want je valt natuurlijk wel extra op zo!