Bedrijventrefpunt
Image default
Energie

Elektrische boilers op maat.

Elektrische boilers op maat.

Op een duurzame manier je water verwarmen. Dat kan met een elektrische boiler. Maar er zijn een paar dingen waar je op moet letten om er zo veel mogelijk plezier aan je elektrische boiler te beleven.
Een boiler of elektrische boiler is een gewoon voorraadvat waarin het water opgewarmd wordt. Maar een boiler kan niet eindeloos warm water blijven geven.

Als het al het warme water in het vat verbruikt is, zal het verse water weer opnieuw opgewarmd moeten worden. 
Daarom is het kiezen van de juiste inhoud van je boiler van groot belang. Dat weten ze bij elektrischeboiler.eu als de beste. 

 

– De te benutten ruimte.

Hoe groter een boiler, hoe meer ruimte je daar natuurlijk voor nodig hebt. Maar voor elke situatie is er gelukkig wel een boiler te vinden die in de beschikbare ruimte past.

Op de website van elektrischeboiler.eu hebben ze daarom een ruim assortiment elektrische boilers waaruit je kunt kiezen.

Elk model heeft zijn eigen voordelen:

• De traditionele ronde boiler met standaard onderaansluitingen (verticaal)

• Horizontale boilers met de aansluitingen onderaan de boiler

• Horizontale boilers met aansluitingen aan zowel de linker- én de rechterzijde (patent)

Design boilers met een geringe diepte van slechts 27 cm die zowel verticaal als horizontaal te plaatsen zijn

• Grote 200+ liter boilers die op pootjes staan 

 

 

Onder een schuin dak is een horizontale boiler de handigste keuze. En een platte design boiler kan weer worden weggewerkt in een kastje of je hangt ‘m in het zicht, want deze boilers zijn gewoon mooi om te zien. Bij grote gezinnen of woningen met meerdere badkamers of stortdouches is een boiler met een grote inhoud juist waar je voor moet kiezen. 

 

– On-line boiler calculator

Elektrischeboiler.eu heeft een fijne tool op de website staan. Deze is super handig te gebruiken om te bepalen welke elektrische boiler het meest geschikt is om je gas CV of geiser (tapwater) te vervangen.

De volgende punten zijn van belang:

• Hoeveel water verbruikt je douchekop?

• Met hoeveel peronen woon je?

• Wordt er op 1 moment gebruik gemaakt van de douche of wordt er vlot achter elkaar door meerdere personen gedouched?

• Hoe lang wordt er gedouched?

 

Hieronder vind je de link naar de boilercalculator. Deze geeft prima inzicht welke boiler het beste bij jouw thuis situatie past:

 

https://elektrischeboiler.eu/Welke-boiler-bestellen

 

– Vakkundig advies

Op de site van elektrischeboiler.eu staat je bij de producten duidelijke specificaties en handleidingen die je heel eenvoudig kunt downloaden. Desondanks zullen er toch altijd vragen open blijven. Geen situatie is hetzelfde, dus zijn ze bij elektrischeboiler.eu ook 24/7 bereikbaar via de mail en tijdens werkdagen is het tevens mogenlijk telefonisch advies te vragen.

https://elektrischeboiler.eu/