Bedrijventrefpunt
Image default
Energie

Real time warm water met een doorstroomapparaat.

Real time warm water met een doorstroomapparaat.

Indien u op zoek bent naar een snelle en makkelijke oplossing voor de warmwatervoorziening in uw garage of schuur, is een doorstroomapparaat een geweldige oplossing. Lekker goedkoop in aanschaf en onderhoudsvrij.

Met een doorstoomapparaat heeft u real time warm water (binnen 10 seconden!) zonder dat daarvoor een opslagtank nodig is.
En dat zonder gassen!

Doorstromers zijn klein van stuk en kunnen overal geplaatst worden. Het apparaat is simpel aan te sluiten met behulp van flexibele leidingen die u kunt bevestigen met schroef/snelkoppelingen aan uw waterleiding.

Perfect voor de wastafel!

Een doorstromer kan onder de wastafel worden gemonteerd en heeft genoeg aan een 230Vac-16A groep.

Let alleen wel op; een doorstromer is geen alternatief voor een elektrische boiler. 

Een veel zwaardere uitvoering is dan nodig.

Het is wel een fantastische oplossing als u snel en goedkoop warm water wilt hebben maar niet veel water nodig heeft met een temperatuur van 40 graden. 

Zwaardere doorstroomapparaten zijn er ook; 

Een Wijas POW-LCD bijvoorbeeld, hiermee kunt u  douchen, maar tevens uw bad vullen. Ook kan dit apparaat perfect als naverwarmer dienen als uw water niet volledig opgewarmt is door uw zonneboiler (in de winter bijvoorbeeld). Het apparaat is in te stellen op; 11kW, 13.5kW of 15 kW.

 

De POW-LCD serie onderscheidt doordat er gebruik gemaakt wordt van duurzame materialen en een elektronische besturing. De temperatuur kunt u op een halve graad nauwkeurig instellen door het volledig elektronische bedieningspaneel.

 

 

U wilt meer weten over doorstroomapparaten of andere elektronisch aangedreven apperatuur? Ga dan eens op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu kijken.

Zij weten alles over deze apparaten en verkopen tevens prioriteitsschakelaars die samen werken met doorstromers. Zo kan het ene apparaat vanzelf uitgeschakeld worden als het andere zijn werk moet doen.

Kortom de ideale oplossing als u net niet over voldoende stroom beschikt en toch duurzaam wilt zijn.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/doorstroom-apparaat/