Bedrijventrefpunt
Image default
Energie

Elektrische boilers zorgen voor flinke besparingen en een beter millieu

Het beheersbaar houden van klimaatveranderingen vraagt om een andere manier van denken voor zowel bedrijven als particulieren, een elektrische boiler is een eerste goede stap.

Het is niet genoeg om te streven naar een benzinemotor die 10% zuiniger is of door de verwarming een graad of 2 lager te zetten of door uw spouwmuur goed te isoleren. Er is wel wat meer nodig om onze persoonlijke uitstoot te verminderen met 11,8 ton per jaar.
En we moeten het samen doen.
Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om je steentje bij te dragen in de vorm van vernieuwde elektrisch aangedreven apparatuur.

Elektrische boilers, elektrische cv’s, elektrische combi cv’s, elektrische kachels en zonnecollectoren, allemaal elektrische apparaten die een bijdrage leveren aan de omschakeling van fossiele brandstoffen naar duurzame manieren om te verwarmen.

Elektrische boilers zorgen voor flinke besparingen en een beter millieu.

Je hebt waarschijnlijk nog steeds een oude gasketel hangen. Best gevaarlijk, ga maar na; koolstofmonoxide vergiftiging of een gas lek…  daar zit natuurlijk niemand op te wachten en het is nog duur ook… Met een elektrische boiler is dit verleden tijd. 

Een elektrische boiler is zeer goedkoop is in aanschaf, heeft weinig onderhoud nodig en is zeer eenvoudig is aan te sluiten.

Verder zijn elektrische boilers vandaag de dag te koop in alle soorten en maten, horizontaal of verticaal geplaatst, plat of rond. 

Er zijn elektrische boilers van 5 tot 2000 liter te verkrijgen en er zijn er zelfs die door er een zwaarder verwarmingselement in te plaatsen kunnen verwarmen tot 85 graden. Iets wat handig is in de veehouderij om de tanks te spoelen.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je al deze elektrische apparaten. Zij verkopen allerlei verschillende elektrische boilers maar ook de eerder genoemde elektrische cvś, zonneboilersets, combi cvś, doorstroom apparaten, ECO douchekoppen en elektrische kachels. 

De goedkoopste op de site zijn van het merk DAT. Deze elektrische boiler wordt binnen de EU gemaakt en onderscheiden zich door de hoge betrouwbaarheid en hoge energielabels. De elektrische ketels van DAT worden gemaakt door een van de grootste boiler fabrikanten in Europa en hebben meer dan 75 jaar ervaring in het maken van deze elektrische boilers. In het thuisland zijn zij daarom ook een A-merk.

 

De ketels van DAT hebben een dikke isolatiewand wat zorgt dat het water in de boiler significant langer warm blijft, wat uiteraard resulteert in een lager energieverbruik.

 

 

Ook elektrische boilers van Lemet, Ariston Velis en Wesen vind je op de website van elektrischeboiler.eu terug. Allemaal kwaliteits producten met een lange levensduur en elektrische boilers met laag energieverbruik.

Kortom; was je toch al van plan om een boiler te kopen? Ga dan voor het actuele aanbod en aanbiedingen eens kijken op de website van elektrischeboiler.eu. 

 

https://elektrischeboiler.eu/