Bedrijventrefpunt
Woning en Tuin

Zoek je een geweldige vaas? Bij KNUS Lifestyle vind je tal van leuke items die je huis gezellig make

Het aanbod van accessoires is gigantisch bij KNUS Oldenzaal. Zo heb je diverse accessoires voor iedere ruimte, zowel groot als klein in allerlei verschillende stijlen. Zo is de kans dus vrij groot dat er altijd wel iets tussen zit wat jij mooi vindt en past bij de stijl van jouw inrichting.

Woonkamer inrichten

KNUS Lifestyle biedt woonaccessoires aan voor iedereen in verschillende prijsklasse. Je hebt een gevarieerd aanbod bestek, die beschikbaar zijn in de kleuren Onder andere goud en zwart. Deze kleuren zijn tegenwoordig ontzettend in trek. Zo ben je dus helemaal vrij om ze zelf met elkaar te kunnen samenvoegen. Op deze manier kun je kiezen wat bij jouw interieur past.

Aankleding voor je huis

Veel gebruikte kleuren zijn toch wel goud en zwart. Met deze kleuren kun je in principe alle kanten op. Juist dit maakt het dat de meesten het zo fijn vinden om hier eindeloos mee aan de slag te gaan. Je zult zien dat wanneer je zwart en goud met elkaar combineert, je direct een stuk gezelligheid creëert thuis. Op deze manier kun je dus gemakkelijk snel zelf zorgen voor een extra boost van je interieur

Maak ook je keuken gezellig

De keuken, een ruimte die we steeds meer gebruiken als een plek die veel meer is dan alleen om te eten. We zien namelijk dat we hier niet alleen tijdens het eten zitten maar ook tijdens tijdens het ontbijt of de lunch met een heerlijke kop koffie in één van de vele leuke koffiekopjes. Het is dus wel zo prettig, dat het dan ook comfortabel is in je keuken. Door je keuken te voorzien van wat leuke spulletjes voor op tafel, zal je al direct zien dat het meteen anders oogt. Hierbij moet je denken aan een vaas met droogbloemen of een rond ornament op voet voor op tafel.

Gerelateerde artikelen

Vakantie in tiny houses – minimalisme op proef

Tesa veiligheidscilinders

Uw perfecte woning