Bedrijventrefpunt
Image default
Vervoer en transport

Jouw verhuizing in Rotterdam is onze zorg

Wij begrijpen als beste uw stress die komt kijken voor een verhuizing. Daarom nemen wij zoveel mogelijk aan zorgen uit handen. We gaan er vanuit; u verhuist maar een paar keer in uw leven, voor ons is verhuizen dagelijks werk en als verhuisbedrijf in Rotterdam zijn we ook nog eens het best gewaardeerde verhuisbedrijf. En die ervaring, zult u merken als wij u binnen Rotterdam verhuizen. Met alle denkbare hulpmiddelen zoals een steekwagen en lift brengen wij uw inboedel naar het nieuwe adres. Wij gaan niet weg voordat alles op z’n plek staat.

Duidelijkheid

Het begint bij onze scherpe offerte. Bij ons is de prijs ook echt de prijs, ook als het wat langer duurt, sturen wij geen extra rekening na. In principe brengen wij, omdat we er routine in hebben, al uw spullen onbeschadigd over. Mocht het onverhoopt anders gaan, wij hebben een prima verzekering. Dit is ook zo’n groot voordeel met verhuizen door ons i.p.v zelf doen. Wij zijn duidelijk, u heeft geen verassingen achteraf, en zeker geen tegenvallers.

Wij doen meer

Wij hebben een verhuiswinkel. Mocht u iets zelf in willen pakken, of ergens anders onder willen brengen, bij ons vindt u alles voor wat u daarvoor nodig hebt. Online hebben wij een handige checklist zodat u niets over het hoofd ziet. En dan onze specialismen van particuliere en bedrijfsverhuizingen, verhuizen van senioren, spoedservice, ontruimingen, transportdiensten, monteren en demonteren meubilair, lichte herstelwerkzaamheden op locatie, opleveren woning en schoonmaakservice. U leest, bij ons gaat het verder als uw inboedel naar de andere kant van Rotterdam brengen. U zegt hoe u het wil; wij voeren het uit.

Zegt u het maar

Wanneer en waar moet wat naartoe? Wij verhuizen uw spullen naar het centrum, Delfshaven, Overschie, Noord, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, IJsselmonde, Pernis, Prins Alexander, Charlois, Hoogvliet, Hoek van Holland, Spaanse polder, Nieuw Mathenesse, Waalhaven-Eemshaven, Vondelingsplaat, Botlek-Europoort-Maasvlakte, Rotterdam-Noord-West, Rivium, Bedrijventerrein Schieveen, Rozenburg, maar ook buiten Rotterdam. Zo werkt Keurmerk verhuizers ook in Dordrecht, Den Haag, Delft, Gouda en Zoetermeer. Eenvoudig kunt u via de site voor een offerte door simpel aan te vinken wat u zoal wilt laten verhuizen. Mocht dat lastig zijn, dan kunt u ons altijd bellen. Wij ontzorgen uw verhuizing, daarom houden wij het makkelijk, u gaat mee in onze ervaring en routine. Ga dus niet zelf tobben met een gehuurd busje en aanhangwagen. Laat u verhuizen door Keurmerk verhuizer Rotterdam, de reviews die wij hebben liegen er niet om dat wij de beste en voordeligste zijn.

 

 

https://www.keurmerkverhuizer.nl/