Bedrijventrefpunt
Image default
Vervoer en transport

Uitstekende dienstverlening van Frigo Group

Koeltransport is echt ‘een vak apart’. En in deze niche geldt Frigo Group Logistics als expert. U kunt bij deze firma aankloppen voor het vervoeren en opslaan van diepvriesartikelen. Denk hierbij aan patat, vlees en brood. Maar ook verse groenten, fruit en gebak worden naar en van de Frigo Group koelhuizen vervoerd.

Sinds 1973

De geschiedenis van Frigo gaat terug tot 1973, het oprichtingsjaar. Er zijn twee vrieshuizen met meer dan voldoende capaciteit. Een staat in Nieuw-Vennep, de ander in ’s-Heerenberg. Op beide locaties werken vakmensen die precies weten hoe de afzonderlijke producten behandeld moeten worden. Als klant van Frigo Group Logistics heeft u 24/7 toezicht en inzicht. Het is en blijft tenslotte uw voorraad! Zowel bij aankomst als bij vertrek worden de vrachtwagens gewogen. De camera’s op de laad- en losdocks registreren alles. Hygiëne en kwaliteit staan dag in dag uit op nummer 1. Met ISO22000 en IFS is Frigo bekend, dat geldt ook voor andere voorschriften en regelgeving.

Kennis van zaken

U zoekt een partner met een vrieshuis om uw waar op te slaan en te transporteren naar uw klanten. Frigo Group Logistics is u graag van dienst. Als het om levensmiddelen gaat, is snel en op precies de goede manier invriezen essentieel. Dit is zelfs van levensbelang om de kwaliteit te kunnen blijven waarborgen. En laat dit nu precies zijn waar Frigo goed in is! De twee vrieshuizen zijn letterlijk in goede conditie en er is genoeg ruimte. De mensen die er werken beschikken over de benodigde kennis en vaardigheden. Hierbij enkele voorbeelden. Een verse maatjesharing ‘overleeft’ alleen als deze snel en diep wordt ingevroren. Dit heeft alles te maken met het zoutgehalte van een haring. Fruit vraagt ook om een specifieke aanpak en hebben we het over vlees dan is nauwkeurigheid van exact de juiste invries-temperatuur ontzettend belangrijk. De verpakking speelt ook een essentiële rol. Een bepaalde manier van inpakken kan zorgen voor een snellere of juist minder snelle invries-periode.

https://www.frigogroup.com/nl