Bedrijventrefpunt
Image default
Vervoer en transport

Opslagruimte Maastricht – goedkoop verhuizen met Boobox

Opslagruimte Maastricht – goedkoop verhuizen met Boobox

Waarom je verhuist, daar zijn natuurlijk allerlei redenen voor te bedenken. Je kunt haast niet wachten omdat je nieuwbouwhuis waar je jaren naar hebt uitgekeken eindelijk klaar is. In een ander geval kan een verhuizing zich ook plotseling voordoen. Wellicht ben je ineens de bezitter van een nieuwe woning omdat je een buitenkans meteen hebt aangegrepen. Snel moeten verhuizen kan uiteraard ook worden veroorzaakt door andere en minder leuke redenen. Dat je geen traditioneel verhuisbedrijf wilt inschakelen is natuurlijk ook goed mogelijk. Het is misschien te duur voor je of je probeert zoveel mogelijk geld te besparen op verhuiskosten. Wellicht wil zelfs geen verhuisbusje of aanhanger huren en zelf verhuizen. Dan is de meest goedkope en perfecte oplossing het inschakelen van Boobox opslagruimte Maastricht!

Mobiele opslagruimte Maastricht laten bezorgen, ophalen en verhuizen door Boobox

24/7 je verhuizing makkelijk en online regelen doe je met Boobox. Wat is Boobox opslagruimte? Boobox is een mobiele variant van self-storage. Zoek je een geschikt en goedkoop alternatief voor verhuizen met een traditioneel verhuisbedrijf? Dan is Boobox de perfecte oplossing. Hoe gaat een verhuizing met Boobox in zijn werk? Boobox bezorgt mobiele opslagruimte aan huis. Als eerste reserveer je via de website het aantal opslagboxen die je nodig hebt voor al je spullen. De inhoud van een Boobox opslagbox is ongeveer 7.5 m3. Je geeft de verhuisdatum op en betaalt aan via de website. Je verhuizing wordt vervolgens in gang gezet en in je mailbox ontvang je vrijwel direct de factuur en bevestiging.

Mijn verhuizing met Boobox, hoe werkt dat in de praktijk?

Op de door jouw gereserveerde datum en tijd wordt aantal bestelde opslagboxen door Boobox bezorgd en voor je woning geplaatst. Heb jij alles al ingepakt en klaar staan? Dan kun je meteen beginnen met het inladen van je spullen. Dat neemt per box minder dan 1 uur tijd in beslag. Met de door Boobox bijgeleverde sloten sluit je vervolgens alles netjes af. De mobiele opslagboxen worden door Boobox weer opgehaald en gebracht naar je nieuwe woonadres. Vanaf € 207,- regel je al een verhuizing met Boobox opslagruimte Maastricht.

Opslagruimte Maastricht, voordelig verhuizen en tijd én kosten besparen

Een verhuizing met Boobox bespaart op de verhuiskosten van een traditioneel verhuisbedrijf, maar ook op de kosten van een verhuisbusje of aanhanger. Je bespaart ook veel veel tijd op in- en uitladen en heen en weer rijden. Je hoeft namelijk alleen maar je spullen in de opslagboxen te laden voor de deur van je eigen woning. Boobox opslagruimte Maastricht is echt de ideale oplossing als je goedkoop en snel wilt verhuizen. Heb je ook verhuisdozen nodig? Via de webshop van Boobox bestel je makkelijk professionele KlikKlak verhuisdozen van Boobox. Ze worden ruim van tevoren aan huis geleverd.

Wil je naast verhuizen ook tijdelijk spullen opslaan? Je huurt al Boobox tijdelijke opslagruimte in Maastricht vanaf € 69,- per maand. Heb je afwijkende wensen? Neem gerust eerst telefonisch contact met ons op of vraag eerst een onlineofferte aan. We bieden je graag een passende oplossing!

https://boobox.nl/opslagruimte-maastricht/