Bedrijventrefpunt
Image default
Verbouwen

Laat uw kelder waterdicht maken door deze specialisten uit Breda

Heeft u ieder jaar wel een paar keer last van een grote hoeveelheid water in uw kelder? Of heeft u de laatste tijd gemerkt dat er regelmatig een laagje water in de kelder staat? Dan is het verstandig om uw kelder waterdicht te maken. Dit kunt u natuurlijk zelf proberen te doen, maar als u zeker van wilt zijn dat het op een professionele wijze gedaan wordt, is het verstandig om een specialist in te schakelen. BODIMA is een renovatie- en restauratiebedrijf in Breda, Noord-Brabant. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring in het waterdicht maken van kelders. Wanneer u last heeft van een lekkage in uw kelder is dit met de hulp van deze specialist snel verleden tijd.

Voorkom lekkage en laat uw kelder waterdicht maken

Dit bedrijf gebruikt een speciale methode om uw kelder waterdicht te maken. Hiervoor gebruiken ze onder andere een aantal mortellagen die op de vloer en tegen de wanden worden aangebracht. Voor hen maakt het niet uit of u een nieuwe of een oude kelder heeft. Wanneer u een oude kelder heeft, zorgen ze ervoor dat deze met moderne technieken waterdicht wordt gemaakt. Wanneer er tijdens het waterdicht maken van uw kelder problemen naar voren komen, kunnen deze meteen opgelost worden door de medewerkers van dit bedrijf. Denkt u hierbij aan het afdichten van kabel- en buisdoorvoeringen. Ze kunnen ook ondergrondse constructies afdichten en conserveren. Dankzij dit bedrijf bent u altijd verzekerd van een droge kelder.

Neem contact op en plan een afspraak in

Bent u de natte bende in uw kelder meer dan zat en wilt u dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt? Neem dan eens contact op met BODIMA uit Breda. Zij kunnen u voorzien van meer informatie over hun werkzaamheden en kunnen een afspraak met u inplannen. Op deze manier wordt er gekeken naar wat er aan de hand is en wat er gedaan moet worden om uw kelder zo snel mogelijk waterdicht te maken. U wilt tenslotte ook van deze ruimte gebruik blijven maken.

https://bodima.eu/