Bedrijventrefpunt
Image default
Verbouwen

Eenvoudig zelf uw PU gietvloer aanleggen

Als u op zoek bent naar een fraaie PU gietvloer, dan kunt u bij Decochip terecht voor project gietvloer-zelf-doen. U heeft namelijk helemaal geen professioneel bedrijf nodig die voor u de vloeren legt. Dit is namelijk eenvoudig zelfstandig te realiseren wanneer u gebruikmaakt van standaardoplossingen voor de afwerking van deze unieke en stijlvolle PU gietvloeren. Elke ruimte wordt zo omgetoverd tot een fraaie en professionele werkomgeving. U kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit aan materialen, waardoor u beschikt over een eindproduct dat sterk en slijtvast is. Bovendien is de PU gietvloer naadloos en bestand tegen zuren en andere omstandigheden waaraan het kan worden blootgesteld. De vloeren zijn duurzaam en een uitstekend alternatief op de traditionele linoleumvloer.

Ontwerp in PU gietvloeren

Bij Decochip heeft u keuze uit een ruim assortiment aan producten en materialen. Door de omvang van het assortiment kunt u een geheel unieke stijl vormgeven. Mogelijk wilt u dat een bedrijfsruimte er professioneel uitziet. Het kan ook zijn dat een ruimte juist rust en kalmte moet uitstralen. Met een kunststofvloer uit project gietvloer-zelf-doen bepaalt u helemaal zelf welke uitstraling een ruimte krijgt. U kunt ook eindeloos variëren met kleuren om nog meer een eigen stempel op het ontwerp te drukken. Zo bent u verzekerd dat de PU gietvloer optimaal zal aansluiten bij uw wensen en verwachtingen en zal bijdragen aan de juiste ambiance voor de beschikbaar gestelde ruimtes. Bij Decochip zult u uitvoerig geadviseerd worden over de mogelijkheden van project gietvloer-zelf-doen. U kunt hiervoor de overzichtelijke website bekijken of een bezoek brengen aan de showroom in Vaassen.

Juiste afwerking met gietvloer-zelf-doen

Decochip biedt u geschikte oplossingen voor een perfecte afwerking van uw vloeren. Ongeacht wat u wilt afwerken, het is eenvoudig te volbrengen met de materialen die u hier kunt vinden. Het is gemakkelijk om zelf een PU gietvloer aan te leggen en de uitstraling te kiezen die u voor ogen heeft. Wilt u zelf aan de slag en de juiste ondersteuning hierbij ontvangen? Dan is een bezoek aan Decochip zeker in uw voordeel. U betaalt namelijk nooit te veel voor uitstekende vloeren die eenvoudig zelf zijn aan te leggen. Met meerdere lagen wordt zo een bestaande ondervloer op professionele wijze afgewerkt en zult u uw eigen verwachtingen overtreffen.