Bedrijventrefpunt
Image default
Verbouwen

Duurzame energiebronnen om klimaatveranderingen tegen te gaan.

Duurzame energiebronnen om klimaatveranderingen tegen te gaan.

De Rijksoverheid wil dat 14% van alle gebruikte energie in Nederland in 2020 uit duurzame bronnen komt, in 2030 moet dat minimaal 27% zijn.
En in 2050 moet de energievoorziening bijna helemaal duurzaam zijn. Dit is van groot belang om de klimaatverandering tegen te gaan, en is afgesproken in het akkoord van Parijs.

Ook de afnemende beschikbaarheid van fossiele brandstoffen en de afhankelijkheid van internationale energieleveranciers spelen hierin een rol.

Iedereen zal zijn steentje moeten bijdragen. Dus wil je een beginnetje maken, denk dan eens aan een duurzaam alternatief voor het verwarmen van je huis en douche/kraanwater; een elektrische boiler en een elektrische cv.

Zo kwamen wij terecht op een website die elektrische producten aanbiedt zoals elektrische boilers, elektrische cv’s, combi- cv’s, doorstroomapparaten, elektrische kachels en zonneboilers. Hier wordt elektrisch aangedreven apparatuur aangeboden voor zeer scherpe prijzen en van zeer hoge kwaliteit;  elektrischeboiler.eu.

 

 

Het is een on-line winkel, maar je kunt ook naar het depot en gewoon een kijkje gaan nemen in de showroom, waar vakbekwame mensen je te woord zullen staan en waar je alle aangeboden producten kunt bekijken. Je wordt er uitstekend geholpen en is voor de beginnend energietransiteur een uitkomst.

Ze hebben zeer grote voorraden, zodoende kan je de meeste spullen meteen meenemen of, als je gewoon liever on-line besteld, heb je het de volgende dag in huis.

Bovendien staat op de website van elektrischeboiler.eu van alle producten een Nederlandstalige handleiding en duidelijke filmpjes over bijvoorbeeld het verwisselen van elementen, of het leeg laten lopen van je boiler.

Er staan op deze website verschillende merken elektrische boilers. Gelukkig wordt er steeds beter nagedacht over het design van een boiler. Waarom zou die er niet mooi uit mogen zien? Daar is bij de fabriek van Wesen namelijk wel goed over nagedacht. De boilers zijn zelflerend en hebben een diepte van maar 25 centimeter en passen dus vaak gewoon in een keuken of badkamerkastje.

Een ander A merk Ariston. Dit merk voert tevens een mooi strak model boiler, is voorzien van een energielabel B en zijn uitgerust met een ECO stand, waardoor je behoorlijk kunt besparen op de energiekosten.

 

Dan zijn er nog de elektrische boilers van het merk DAT, sommige modellen van dit merk ook uitgerust met een smart controller, ook voor de energiezuinigheid.

Maar we gaan nog even door, er is nog een top merk te verkrijgen in deze overzichtelijke webshop; Lemet. Gemaakt in de EU en (uiteraard) ook dit merk heeft een ECO model, compleet computergestuurd en meet zelf wanneer het de beste en de meest voordelige tijd is voor het opwarmen van het water en wanneer niet. 

 

CV ketels zijn er van het degelijke merk Eltherm. Deze elektrische CV’s zijn energievriendelijk door de microprocessor gestuurde elektronica, waardoor je maximaal kunt besparen op de energiekosten en kunt genieten van langdurig comfort.

Doorstroomapparaten zijn van het merk Wijas, er kan gekozen worden uit verschillende modellen.

Op de website staat ook een handige on-line calculator die je kunt gebruiken om uit te vinden welke cv of boiler het best bij jouw situatie past. 

Op de website van elektrischeboiler.eu kan je voorts terecht voor anti-kalk magneten, waterontharders, diverse service onderdelen en accesoires.

Zo wordt het je gelukkig allemaal wel ietsje gemakkelijker gemaakt om je aan te passen en kunnen we straks allemaal genieten van een gezonder leefklimaat!

https://elektrischeboiler.eu/