Bedrijventrefpunt
Image default
Sport

Waarom je juist nu sportbekers en medailles gaat bestellen

De competitiesporten in Nederland liggen tijdelijk stil. Veel sportverenigingen kiezen er daarom voor om te investeren in opknapwerkzaamheden zoals het leggen van een nieuw veld of het bouwen van een nieuw clubhuis. Flinke investeringen die je inderdaad het beste nu kunt doen. Maar vergeet niet, er komt een eind aan deze drooglegging. En daar kun je nu alvast je voordeel mee doen. Gewoon een kwestie van goed zoeken. Sportbekers en medailles staan bij de meeste verenigingen niet hoog op de agenda. Logisch ook maar dat betekent ook dat je juist nu voor aantrekkelijke prijzen medailles en sportbekers kunt bestellen. Scheelt weer een kostenpost voor wanneer het seizoen weer begint.

Bepaal het budget van de club

Natuurlijk zijn er momenteel dringendere zaken dan sportbekers of medailles bestellen. En daarom is het belangrijk om de financiën van de club eerst goed inzichtelijk te krijgen. welke investeringen wil je gaan doen? Hoeveel contributie komt er nog binnen? Stonden er grote evenementen op de planning die nu niet doorgaan? Wanneer je dit duidelijk voor ogen hebt, weet je ook hoeveel budget er overblijft. En dat kun je gebruiken om je voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

Voordeel van sportprijzen kopen in deze tijd

Bijvoorbeeld door een aantrekkelijk geprijsde kampioensschaal te kopen. Ook een wisselbeker kopen is vaak prijzig maar je doet er jaren mee. En juist deze sportprijzen kun je nu voor aantrekkelijke prijzen kopen. Begin je zoektocht gewoon online, bekijk het assortiment en bestel de prijzen die je wilt. Neem altijd contact op met de desbetreffende leverancier wanneer je meerdere prijzen in één keer bestelt. Wellicht kun je nog een leuke staffelkorting regelen.