Bedrijventrefpunt
Management

Modern institute of business management

Modern Instituut voor bedrijfsbeheer (MIBM)

 

Progressive Education Society Modern Institute of Business Management is opgericht in 2010. Het instituut werd opgericht met het doel om kwaliteitsonderwijs te geven aan studenten die afkomstig zijn van verschillende sociaaleconomische achtergronden en diegenen die in en rond de stad Pune wonen.

 

Het doel van het onderwijs is om jonge geesten voor te bereiden op de uitdagingen van het leven, om betaald werk te vinden, om plaats te maken voor zuivere intellectuele bezigheden en om gevoelige burgers te zijn die bijdragen aan de groei en ontwikkeling van onze samenleving.

 

MIBM streeft ernaar onze studenten alle essentiële vaardigheden bij te brengen die nodig zijn om hen om te vormen tot toppresteerders op de weg naar levenslange uitmuntendheid. Leren is hier een voortdurende bron van fascinatie, ontdekking en plezier. Een fabelachtige waaier en rijkdom aan talent en ideeën brengen de uitdaging voor leiderschap met zich mee om menselijke energie in te zetten in effectieve actie in de dynamische bedrijfsomgeving van vandaag.

 

Het Instituut zet zich in om een sterke basis te leggen en competenties op te bouwen om van zijn studenten complete bedrijfsleiders te maken.

 

verwijder_rood_oog

Visie

Wij streven ernaar te worden erkend als een toonaangevende management instelling gewijd aan het dienen van de wereld van het bedrijfsleven door middel van professionele, technologische, sociale en intellectuele bijdragen gemaakt door onderzoek georiënteerd en toegewijd onderwijs broederschap.

 

podcasts

Missie

Uitblinken in de wereld van kennis door het genereren van dynamische en ethische zakelijke leiders met het vermogen om wereldwijd te denken, rationeel te handelen en uitdagingen aan te gaan en als overwinnaar uit de bus te komen in de veranderende zakelijke omgeving. Om “Progressieve”, “Moderne” en verantwoordelijke professionals te creëren die verantwoording verschuldigd zijn aan de samenleving wereldwijd.

 

beleid

Kwaliteitsbeleid van MIBM

Streven naar kwaliteitsonderwijs en -vaardigheden door middel van innovatieve leermethodologieën voor holistische ontwikkeling van verantwoordelijke professionals, waardoor ze wereldwijd verantwoordelijk zijn.

 

cast_for_education

Aangeboden specialisaties

Marketing Management (MKT)

 

Financieel beheer (FIN)

 

Personeelsmanagement (HRM)

 

Bedrijfsvoering en toeleveringsketenbeheer (OSCM)

 

Bedrijfsanalyse (BA)

 

Stijgen naar perfectie

Ons doel is het creëren en ontwikkelen van “Moderne” jongeren als verantwoordelijke burgers met multi-dimensionale persoonlijkheden door het bijbrengen van studenten een mix van cultureel bewustzijn, medelevende en progressieve houding, wetenschappelijke inzichten en tijd-geteste traditionele waarden.

 

Plaatsingen

Progressive Education society’s Modern Institute of Business Management werd opgericht onder de visionaire leiding van Prof. Dr. Gajanan Ekbote in het jaar 2010 met een missie om competente, toegewijde en medelevende leiders te ontwikkelen die een verschil zullen maken voor de mensen onder wie zij werken. MIBM voedt haar studenten met een holistische benadering, een nieuwsgierige geest en het vermogen om anders en innovatief te denken om de kansen te benutten die uit uitdagingen voortvloeien. De algemene rol van de Training & Placement Cell is die van een facilitator en counselor voor plaatsingsgerelateerde activiteiten. De Training & Placement cel werd opgericht om de juiste vaardigheden bij te brengen aan studenten en hen te helpen met de juiste kansen op werk.

 

De cel wordt geleid door twee plaatsingscoördinatoren en vijf studentenvertegenwoordigers, gecoördineerd door de directeur en de assistent-coördinator van MIBM.

 

Doelstellingen

Het bieden van assistentie om een zo groot mogelijke plaatsing voor studenten te bereiken door het bieden van ruime kansen op werk.

Studenten helpen bij het verkrijgen van maximale zomerstagemogelijkheden en korte termijn mogelijkheden voor eerstejaars studenten.

Om studenten te begeleiden op het gebied van soft skills en interview technieken, groepsdiscussie, proeve van bekwaamheid etc.

Om studenten op te leiden volgens de behoeften van de industrie.

Om te verzamelen en te onderhouden studenten informatie.

Om samen te werken met bedrijven voor campus werving en daarmee de industrie te ontwikkelen – instituut interface.

 

Verantwoordelijkheden van Training & Plaatsing Coördinatoren

Voorbereiden van een bedrijfspresentatie van het instituut.

Voorbereiding van het plan met betrekking tot voorgestelde activiteiten voor plaatsingen.

Het voorbereiden van plaatsingsbrochures en deze elk jaar voor 31 juli naar potentiële bedrijven sturen.

Corresponderen met verschillende bedrijven voor sollicitatiegesprekken en andere planningen.

De opleiding van studenten regelen en de nodige regelingen treffen.

Voorbereidende gesprekken en aanwervingen op de campus van het instituut organiseren.

Het opstellen van een ranglijst van bedrijven op basis van: functieprofiel en groeiperspectieven, aangeboden pakket, antecedenten van werving, feedback van de studenten over het bedrijf.

Voorbereiden van een rapport over afgeronde plaatsingsactiviteiten.


 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/

Gerelateerde artikelen

De stichtingskosten en exploitatiekosten voor uw vastgoed in kaart laten brengen door een profession

Wat doet een innovatiebureau?